23 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τέλος σεζόν, με το βλέμμα στο μέλλον για την Δήμητρα

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή μέρα για την Δήμητρα/Απόλλωνα, αφού μετά την αντρική ομάδα έφτασαν στο τέλος και οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής.
Μια χρονιά που κύλησε με πολύ ποδόσφαιρο, χαμόγελο και διάθεση για επιτυχίες. Βέβαια η δράση δεν σταματά, αφού ήδη μια αποστολή βρίσκεται στο Καρπενήσι και μια ακόμη θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη για δυνατά τουρνουά.

- Advertisement -

DSC_1227
Από εκεί και πέρα δεν είναι υπερβολή αν λέγαμε ότι η ικανοποίηση όλων στην Δήμητρα είναι μεγάλη. Και αυτό διότι η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το παιχνίδι, με τις χαρές και τις λύπες τους και όλα αυτά τα χρόνια η Δήμητρα κινείται στην λογική αυτή και δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξει. Έτσι τα παιδικά χαμόγελα είναι φυσιολογικά.

DSC_1231
Ο Αποστόλης Γκαραγκάνης με τον Νίκο Γιαγιάκο όλα αυτά τα χρόνια με την δουλειά τους έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Μετά τα τουρνουά θα αρχίσουν και τον προγραμματισμό για την αντρική ομάδα, η οποία θα έχει την ίδια λογική, με την προώθηση δηλαδή παικτών από την παιδική ομάδα.

DSC_1232
Όσο για τα τμήματα υποδομής, ήδη οι γονείς έχουν ανακοινωθεί για το πρόγραμμα της νέας σεζόν! Δίπλα στους Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο ήταν αξιόλογοι προπονητές στις ακαδημίες. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Πάτρα, Νίκο Μανούρα, Περικλή Βασιλείου, Στέφανο Ψύχο, Κώστα Λαμπρόπουλο, Άκη Ποδάρα, Κώστα Νεοφώτιστο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Βάρκα.
Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο και η ευχή για καλό καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για τα παιδιά, ώστε να μπορέσουν να διασκεδάσουν στις διακοπές τους και να πάνε όλα καλά στις νέες προκλήσεις που είναι μπροστά τους.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ