26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Πορταϊκός πέρασε με νίκη από την Περιστέρα (φωτο)

Ο Πορταϊκός κατάφερε και πέρασε με νίκη από την Περιστέρα με σκορ 3-2, βελτίωσε την θέση του στην βαθμολογία κι απομακρύνθηκε αρκετά από την ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας ότι όταν μία ομάδα δουλεύει αθόρυβα τα καταφέρνει αρκετά καλά.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να ενισχύθηκαν και μάλιστα αρκετά στην μεταγραφική περίοδο, δεν κατάφεραν όμως να κάνουν καλή εμφάνιση με συνέπεια να το πληρώσουν. Έτσι παρέμειναν χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην συνέχεια του πρωταθλήματος για να καταφέρουν να πλησιάσουν στην παραμονή.
Ο Πορταϊκός από την πλευρά του για ένα ακόμη παιχνίδι κατάφερε και πήρε θετικό αποτέλεσμα και πλέον πατάει αρκετά γερά στα πόδια του.
Το 0-1 έγινε στο 30’ από τον Ν. Τσιαμπαλή. Η Περιστέρα κατάφερε και ισοφάρισε μ τον Ζυγολάνη στο 37’ με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 72’ ο Ν. Τσιαμπαλης και πάλι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 στο 80’.
Η Περιστέρα μπήκε και πάλι μέσα στο παιχνίδι όταν στο 85’ κέρδισε πέναλτι με τον Ι. Λιατσικούρα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμούτης.
Από εκεί και πέρα και παρά την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα.
Διαιτητής ήταν ο Πάντος με βοηθούς τους Μαργιώλη και Τσιούλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ: Μπουνόβας, Γ. Λιατσικούρας, Σιαφάκας, Λίτσιος, Τάσιος, Μπαλογιάννης, Πινιάρας, Ζυγολάνης (73′ Ι. Λιατσικούρας), Χουλιάρας (46′ Μπουτίνας), Σαμούτης, Μπαρμπαρούσης (60′ Αβραμόπουλος).
ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ: Γ. Πατέρας, Πανάγος, Τσαρούχας, Ν. Τσιαμπαλής, Μανώλης, Χ. Τσιαμπαλής, Βαγενάς, Βαγενάς, Τσιονάρας, Τσάκα, Κεσίδης.

- Advertisement -

40 41 42 43 44 45 46 47 49 50 51 52

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ