16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Σπανός αντί Βαζάκα στην Λαμία

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο νέος τεχνικός της Λαμίας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα από τη τεχνική ηγεσία της Λαμίας ήρθε αυτή του διαδόχου του Δημήτρη Σπανού.

- Advertisement -

“Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Δημήτρη Σπανό”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση για το νέο τεχνικό της ομάδας που μέχρι προ ημερών ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Ο Σπανός που βρίσκεται ήδη στη Λαμία και έκανε την πρώτη του προπόνηση γνωρίζοντας τη νέα του ομάδα θα κάνει το απόγευμα της Κυριακής το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Football League με τα Χανιά.

Κι όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα από τη τεχνική της ηγεσία ανέφερε τα εξής: “Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Βαζάκα”.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν για τον Σπανό ο πάγκος της Λαμίας είναι ο δεύτερος στη φετινή αγωνιστική περίοδο μετά από αυτόν της Παναχαϊκής και ο Βαζάκας έχει βρεθεί μέχρι στιγμής σε δύο. Και πιο συγκεκριμένα των Τρικάλων και της Λαμίας.

sport24

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ