17.5 C
Trikala
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Ψιμουλάκης έριξε τα βάρη στους παίκτες του ΑΟΤ

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης έκανε παράπονα για τη διαιτησία και μίλησε για παίκτες με βιογραφικά που… ξεμένουν.
Την προηγούμενη φορά ο προπονητής του ΑΟΤ, Σταύρος Ψιμουλάκης χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του με πολυτελή αυτοκίνητα που δεν έχουν βενζίνη. Μετά την ήττα (1-0) από την Κέρκυρα υποστήριξε ότι βρήκε ανταλλακτικά, αλλά αυτά ήταν… ιμιτασιόν και αναφέρθηκε στον στόχο που χάνεται. Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε ποια είναι η Κέρκυρα και τι στόχους έχει. Εμείς παίζαμε υπό πίεση, γιατί είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Το ποδόσφαιρο, όμως είναι παιχνίδι λαθών και το πληρώσαμε με το αποτέλεσμα. Το ματς θα είχε άλλο χαρακτήρα και το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο αν ο Δουκάκης στο 47′ και το 50′ έκανε γκολ τις δύο τεράστιες ευκαιρίες. Ακόμα και όταν παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο ο Κουσκουνάς στο 80′ έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Δεν είχαμε την τύχη να πάρουμε έστω τον πόντο.
Έκανα την προσπάθειά μου και επί ημερών μου προσπάθησα να αλλάξω πράγματα στην τακτική και την ψυχολογία. Δυστυχώς σε χρόνο dt δεν γίνονται όλα. Ο χρόνος είναι λίγος. Συνεχίζουμε. Ο στόχος απομακρύνεται, αλλά πρέπει η ομάδα να αποκτήσει υγεία σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος έχει φιλοδοξίες, πληρώνει, ματώνει… Δεν θα σταθώ στις απουσίες. Όλοι αποτελούν επιλογές της διοίκησης και το ρόστερ είναι μεγάλο, αλλά αυτό που λείπει και το βάζω άργησε να έρθει.
Την προηγούμενη φορά είπατε ότι οι παίκτες δεν έχουν βενζίνη, αλλά πάλεψαν:
«Βρήκα ανταλλακτικά, αλλά ήταν ιμιτασιόν. Αν είχα χρόνο να βάλω γνήσια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εμένα αυτή η εικόνα δεν μου αρκεί. Θέλω παίκτες παλικάρια, να μονομαχούν. Έπαιζα με πέντε σέντερ φορ και ο άλλος έβγαζε. Αν τα κολλούσε ο Δουκάκης τα δύο παστέλια θα το είχαμε κλέψει. Δεν είχαμε τύχη. Έχουμε και τα προβλήματά μας, αλλά είναι δικά μας αυτά.
«Οι δυνατότητες ήταν άλλες και δεν ρίχνω μομφή σε κανέναν. Δεν είναι δυνατόν οι παίκτες με αυτό το βιογραφικό να ξεμένουν. Σε 15 μέρες… τα αίτια τα ξέρουμε»
Όσο υπάρχει ελπίδα θα παλέψουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι, γιατί έχουμε τρομερό λαό και δυναμική. Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, ούτε για το γεγονός ότι δεν πήραμε ούτε ένα αμφισβητούμενο φάουλ. Κέρδισε η πιο τυχερή ομάδα. Μπράβο στην Κέρκυρα. Το ματς έγινε σε αθλητικά πλαίσια. Εμείς πρέπει κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και όπου πάμε.

- Advertisement -

Απόδοση: flnews

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ