19 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πάει για… παγκόσμιο ρεκόρ χαμένων πέναλτι ο ΑΟΤ!

Αυτό που γίνεται με τα χαμένα πέναλτι του ΑΟ Τρίκαλα μάλλον πάει να γίνει… παγκόσμιο ρεκόρ! Διότι δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο μια ομάδα να κερδίζει πέντε πέναλτι και να μην έχει καταφέρει να πετύχει γκολ!
Ενώ επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι τα πέντε παίκτες τα εκτέλεσαν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές!
Ο χορός των χαμένων πέναλτι ξεκίνησε από το παιχνίδι κόντρα στον Ρήγα Φεραίο όπου ο ΑΟΤ κέρδισε δύο πέναλτι. Το πρώτο ανέλαβε να το εκτελέσει ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Το δεύτερο το εκτέλεσε ο Πέντσας ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Κεφαλά. Πήρε όμως το ριμπάουντ και σκόραρε…
Ένα καθοριστικό πέναλτι χάθηκε από τον Μοσχάκη στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας με τον τερματοφύλακα Καραγκούνη να διώχνει την μπάλα με το ένα χέρι πέφτοντας!
Κόντρα στο Μακροχώρι και ενώ το σκορ ήταν στο 4-2 ο ΑΟΤ κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Κέρι. Η μπάλα αφού βρήκε και το αριστερό δοκάρι έφυγε άουτ.
Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των χαμένων πέναλτι χθες απέναντι στον Θεσπρωτό. Ο Τέλλος που σύμφωνα με τον Διγκόζη είχε ευστοχήσει σε 30 πέναλτι στις προπονήσεις εκτέλεσε ένα μάλλον χλιαρό πέναλτι απέναντι στον Βενέτη που απέκρουσε εύκολα.
Απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα χτυπήσει πέναλτι με τον Άγγελο Διγκόζη να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ