22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πάτησε γκάζι στην επανάληψη και «καθάρισε» την Α.Ε.Τ. η Φαρκαδόνα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο Β’ ημίχρονο, η Φαρκαδόνα επιβλήθηκε άνετα με 4-0 της ΑΕΤ στο Θεοδώρου-Οικονομούλας, ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς στου 11 βαθμούς από το δεύτερο Καστράκι
Το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα, έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ανέβασε στροφές, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.
Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Νικούλης και Διβανές. Θετικό ντεμπούτο για το Δημήτρη Γκαντιά, ενώ αγωνίστηκαν και οι επίσης νεοαποκτηθέντες, Γρατσάνης και Ντούβλης.
Ο Θοδωρής Φορτούνης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και είδε το παιχνίδι από την κερκίδα.
Ο Τάκης Ρούσσας άφησε στον πάγκο τον Αλέξη Νικούλη στο πρώτο μέρος, ξεκινώντας τον Γκαντιά βασικό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά για τους γηπεδούχους, που είχαν μεν την πρωτοβουλία δίχως ωστόσο να δημιουργούν κάποια καλή στιγμή μπροστά από τα καρέ του Πετρένκο.
Στο 19′ η ΑΕΦ είχε την πρώτη μεγάλη, διπλή ευκαιρία στη συνάντηση. Ο Γρηγορίου σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στη ριζα του δεξιού κάθετου δοκαριού. Στην εξέλιξη της φάσης ο Διβανές σουτάρει από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 23′ σέντρα σουτ Μάλλιαρη από πλάγια δεξιά, ο Πετρένκο με υπερένταση απέκρουσε και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς την εστία.
Στο 24′ ο Πολυζόπουλος έφυγε στην κόντρα, αλλά το πλασέ του εξουδετερώνεται από τον Πατσιαλή που αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 28′ σουτ Κ. Τσιγαρίδα, ο Πατσιαλής ξανά σε κόρνερ.
Στο 35′ ο Γκαντιάς γυρίζει την μπάλα από τα αριστερά βρίσκοντας τον αφυλακτο Γάτσιο, που με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 45′ ο Πολυζόπουλος βγαίνει τετ α τετ με τον Πατσιαλή , αλλά το πλασέ του φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
Στο 49′ σουτ του Γρηγορίου μέσα από την περιοχή φεύγει άουτ.
Στο 57′ έρχεται το πρώτο τέρμα για τη Φαρκαδόνα. Ο Διβανές βγάζει σέντρα ακριβείας από τα αριστερά και ο Νικούλης με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 61′ το μακρινό σουτ του Ντόσα φεύγει λίγο έξω.
Στο 65′ φάουλ του Πολυζόπουλου με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70′ ο Νικούλης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από το Θ. Τσιγαρίδα. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο ίδιος κάνοντας το 2-0.
Στο 71′ λάθος από τους παίκτες της ΑΕΤ, ο Διβανές κλέβει την μπάλα και με ατομική προσπάθεια μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και πλασάρει εύστοχα για το 3-0.
Στο 74′ ο Διβανές πλασάρει από καλή θέση , ο Πετρένκο αποκρούει δυσκολα.
Στο 87′ ο Γκαντιάς σπάει την μπάλα στον αφύλακτο Διβανέ που σε κενή εστία διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Στο 91′ μακρινό σουτ Νικούλη η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή του ματς.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Φ: Πατσιαλής, Νάκου Γκαγκαστάθης, Μάλιαρης Μπαγιώτης, Αετόπουλος, Παπαδόπουλος(53′ Νικούλης( Διβανές, Γάτσιος,(53′ Γάτσιος) Γκαντιάς Γρηγορίου(80′ Γρατσάνης)
Α.Ε.Τ:Πετρένκο, Μπεχλιβάνος, Θ. Τσιγαρίδας, Κ. Τσιγαρίδας, Τσιάκαλος, Ντόσας, Πολυζόπουλος, Παλάβρας,(66′ Καραγιώργος), Παπανικολάου, Ευαγγέλου, Λουκάς.

- Advertisement -

Δελτίο τύπου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ