13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πέρασμα νίκης για το Καστράκι (ΦΩΤΟ)

Το Καστράκι νίκησε με 2-0 εκτός έδρας στο τοπικό Καλαμπακιώτικο ντέρμπι που έγινε χθες για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Καστρακίου κατάφερε να ξεκινήσει με δύο τέρματα μάλιστα κι από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκιης.
Από την άλλη πλευρά η Σαρακίνα δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και το πλήρωσε καθώς στην συνέχεια παρά το ότι δημιούργησε καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να σκοράρει σε καμία από αυτές κι έχασε κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ όταν ο Κεχαγιάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Νικολούσιος από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 6′ ο Νικολούσιος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Τέντο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κεχαγιάς κι έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Σαρακίνα πίεσε αρκετά, είχε ευκαιρίες με τον Χασιώτη στο 61′ και 63, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρματα και στην συνέχεια το Καστράκι ισορρόπησε και δεν άλλαξε κάτι στο τελικό σκορ.
Διαιτητής ήταν ο Βουτσελάς με βοηθούς τους Σταφυλά και Πέτσα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΣΑΡΑΚΙΝΑ: Τέντος, Γκαρνάρας, Μπέντας, Μαγουλιώτης, Βλάχος, Κακούσιος (50′ Χ. Ούγγρος), Παπαγεωργίου, Τσιαούσης, Λέφας (50′ Μουζιούρας), Τριγώνης (50′ Ε. Αγγέλης), Χασιώτης.
ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Βασιλάκης, Π. Γιάννης (77′ Μπρόβας), Κεχαγιάς. Α. Αλμπάνης, Ρόμπος, Νικολούσιος (73′ Καλτσούδας), Ε. Μπαούτης (84′ Παπαγεωργίου), Μαυρίκος, Θ. Γιάννης, Παππάς, Κρίτσας.

- Advertisement -

ΚΑ 16 ΚΑ 17 ΚΑ 18 ΚΑ 19

ΚΑ 5 ΚΑ 6 ΚΑ 7 ΚΑ 8 ΚΑ 9 ΚΑ 10 ΚΑ 11 ΚΑ 12 ΚΑ 14 ΚΑ 15

ΚΑ 1 ΚΑ 2 ΚΑ 3 ΚΑ 4

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ