27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πήρε Φορτούνη η Φαρκαδόνα!

Μια ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφή έκανε η Φαρκαδόνας, αφού απέκτησε τον Θοδωρή Φορτούνη που έπαιζε στην Φούτμπολ Λιγκ με τον Πανηλεικακό!
H διοίκηση της Α.Ε.Φαρκαδόνας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Θοδωρή Φορτούνη.
Ο Φορτούνης, προέρχεται από το πρωτάθλημα της Football League καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανηλειακού , γεγονός που δίνει ξεχωριστό χρώμα και δυναμική στη μεταγραφή του.
Πέρυσι ανήκε στο έμψυχο δυναμικό των Τρικάλων 1963 ,ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στα Μετέωρα και στη Δήμητρα/Απόλλωνα.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πρωτίστως να είναι υγιής και κατά δεύτερον να υλοποιήσει τους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους, κατά την παρουσία του στη Φαρκαδόνα.
Φορτούνης: «Ηρθα στην ομάδα που με ήθελε περισσότερο»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Φ, ο Θοδωρής Φορτούνης δήλωσε τα παρακάτω στο γραφεύο τύπου της ομάδας:
«Ηρθα στην ομάδα που με ήθελε πιο πολύ αυτή τη στιγμή. Είχα και άλλες προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Απλά επειδή ήθελα να παρακολουθώ τη σχολή μου και να πάρω το πτυχίο, προτίμησα την ομάδα της Φαρκαδόνας. Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν και φυσικά το ρόστερ που έχει δυναμώσει πάρα πολύ.
Είναι μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, είναι ήδη πρώτη. Στόχος μας είναι να τη βγάλουμε και από κει και πέρα , να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα μπαράζ και πιστεύω ότι θα φτάσουμε ψηλά.
Γνωρίζω όλους τους νέους συμπαίκτες μου. Ολοι ξέρουμε τον Τάκη Ρούσσα και την προσφορά του στο τρικαλινό ποδόσφαιρο. Ηταν και αυτός ένας λόγος που ήρθα στην ομάδα. Η διοίκηση από την πρώτη επαφή που είχα μαζί τους μου φαίνονται πολύ καλοί και φερέγγυοι άνθρωποι, που πιστεύω ότι θα πάνε καλά την ομάδα».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ