19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παραιτήθηκε ο Παππάς από Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Οι τάσεις αποσύνθεσης της ΔΗΜΑΡ συνεχίζονται, έτσι με επιστολή του ο πρώην – πλέον Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Κώστας Παππάς έκανε γνωστή την παραίτηση του, αναλυτική η επιστολή του:

- Advertisement -

ΔΗΛΩΣΗ
Του απερχόμενου Γραμματέα Ν.Ε Τρικάλων της ΔΗΜ.ΑΡ

Όπως και δημόσια είχα δηλώσει, στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, υπέβαλα και επέμενα στην παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα. Πρόκειται για μια απόφαση που για προσωπικούς λόγους είχα πάρει το προηγούμενο διάστημα. Παραμένω ενεργός και πιστός στις αρχές της Ανανεωτικής Αριστεράς, στην οποία οργανωμένα ανήκω για σαράντα, περίπου, χρόνια. Από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ θα αγωνιστώ, μαζί με άλλους συντρόφους μου, για την ενίσχυση του ανανεωτικού χαρακτήρα της, την οργανωτική και πολιτική παρουσία της και την έναρξη του διαλόγου με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του χώρου και χωρίς αποκλεισμούς, για τη δημιουργία της μεγάλης Κεντροαριστερής Παράταξης. Το απογοητευτικό εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός μου στις Ευρωεκλογές, απαιτεί με ψυχραιμία να δούμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στις ακολουθούμενες πολιτικές και αποφάσεις της προηγούμενης περιόδου. Στόχος μου παραμένει η Προοδευτική και Αριστερή διακυβέρνηση της χώρας που θα τη βγάλει από την κρίση και θα ανακουφίσει τους πολίτες από τις οδυνηρές επιπτώσεις που βιώνουν.

Κώστας Παππάς
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ

Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και εκλογή νέου Γραμματεά της Ν.Ε της Δημοκρατικής Αριστεράς Τρικάλων.

Την Παρασκευή 13/06/2014 συνήλθε η ολομέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ Τρικάλων με θέμα συζήτησης την συνολική εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Διαπιστώθηκε ότι το κόμμα επιβάλλεται να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στην απαίτηση του εκλογικού σώματος για ισχυρή παρουσία στην κοινωνία. Η αυτόνομη και δυνατή παρουσία της ΔΗΜ.ΑΡ αποτελεί την απάντηση της Ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τόσο τους λαούς της Ευρώπης όσο και την χώρα μας λόγω των ασκούμενων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ανανέωση, αποφάσισε ομόφωνα την εκλογή νέου γραμματέα που θα συντονίσει στο εξής αυτή την προσπάθεια. Νέος γραμματέας της Ν.Ε ΔΗΜ.ΑΡ Τρικάλων προτάθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα ο οδοντίατρος Παναγιώτης Τσιάρας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ Τρικάλων
14/06/2014

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ