21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρόκριση θρίλερ για την Φαρκαδόνα

Σε ένα συναρπαστικό προημιτελικό που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Νεοχωρίου, η Φαρκαδόνα πήρε την πρόκριση απέναντι στον τοπικό Διγενή με σκορ 1-2, στ
Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, πάθος και από τις δύο πλευρές και τους 22 ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο , που ήταν καταπονημένος από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.
Ο προημιτελικός, είχε και τρεις αποβολές, δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους φιλοξενούμενους, ενώ αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια, έπρεπε να φτάσουμε στην παράταση και στο 119’, προκειμένου να κριθεί ο νικητής και αυτός ήταν η Φαρκαδόνα, που συνεχίζει στα ημιτελικά του θεσμού.
Τη συνάντηση παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

- Advertisement -

2 3
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος του Διγενή και εκείνος της ΑΕΦ, συνύπαρξαν αρμονικά στο γήπεδο, δίχως να σημειωθεί το παραμικρό.
Το ντέρμπι ξεκίνησε με την Α.Ε.Φ να μπαινει πιο δυνατά, χάνοντας δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά της συνάντησης με «δράστη» τον Γκαντιά.
Στο ημίωρο της συνάντησης είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τη Φαρκαδόνα με το Χατζηνικόλα να αποχωρεί τραυματίας και στη θέση του να περνάει ο νεαρός Μαχαίρας, που πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τη Φαρκαδόνα.
Στο 38’ έπειτα από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Α.Ε.Φ η μπάλα φτάνει στο Γιουβρή που από κοντά ανοίγει το σκορ για το Διγενή
Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.
Στο 48’, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στον αγώνα, με το Χασιώτη να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γρατσάνη και να βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο 50’ σπουδαία ευκαιρία για την Α.Ε.Φ να ισοφαρίσει , με το Διβανέ να πλασάρει από ιδανική θέση και το Ζαφείρη να αποκρούει σωτήρια.
Στο 64’ ήρθε η ισοφάριση για τη Φαρκαδόνα, με το Δημήτρη Γκαντιά με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-1.
Στο 67’ ο Διγενής κερδίζει πέναλτι, καθώς ο Μάλλιαρης πέφτει και πιάνει την μπάλα με τα χέρια μες την περιοχή, προκειμένου να αποσοβήσει τέρμα των γηπεδούχων.
Ο παίκτης της Α.Ε.Φ βλέπει παράλληλα την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.
Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Τασιούλης, αλλά ο Πατσιαλής πέφτει στη σωστή γωνία και μπλοκαρει.
Στο 84’ το Νεοχώρι χάνει μεγάλη, διπλή ευκαιρία με το Λαγκαδινό να κάνει το 2-1 και κάπως έτσι οδηγούμαστε στην παράταση.
Στο 104’ ο Ζαφείρης κρατάει όρθιο το Διγενή, αποκρούοντας σουτ του Διβανέ.
Στο 111’ οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τασιούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για θέατρο.
Στο 119’, έρχεται η λύτρωση για την Α.Ε.Φ με τον Πέτρο Διβανέ να παίρνει την μπάλα μες την περιοχή και να τελειώνει εύστοχα τη φάση για το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Γρατσάνης-Νταλούκας-Τζάνης
Oι συνθέσεις
Διγενής Ν.:Ζαφείρης, Χασιώτης, Τζέλης, Μακρής, Γιουβρής, Αναστασιάδης (Παπακυριαζής), Παύλου,(Λαγκαδινός) Καρατζούλης,(Μιχαήλ) Λοιζίδης, Μπαλάφας
Α.Ε.Φ:Πατσιαλής, Νάκου, Χατζηνικόλα,(38’ λ.τρ Μαχαίρας) Μάλλιαρης, Φορτούνης, Αετόπουλος, Γκαντιάς, (100’ Παληγιάννης)Διβανές, Ντούβλης, Νικούλης, Γρηγορίου(46΄Γάτσιος)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ