23.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Λαγκάδι Ανθηρού

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»,όπως κάθε χρόνο έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 στο Λαγκάδι Ανθηρού και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη, για ανάλογες εκδηλώσεις, αίθουσα στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων. Στην εκδήλωση, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που πολλά χρόνια είχε να δει η περιοχή και οι οποίες δημιούργησαν τα τόσα γνωστά προβλήματα, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του συνοικισμού παραβρέθηκαν και αρκετοί κάτοικοι από το Ανθηρό αλλά και φίλοι του συλλόγου.
Το Δ.Σ. πρόσφερε παραδοσιακό φαγητό, που ετοιμάστηκε από τους Στέλιο Γραμμένο, Στέλλα Αζακά και με τη φροντίδα μελών του Συλλόγου, επίσης πρόσφερε ποτό για όλους του παρευρισκόμενους.
Κόβοντας την πίτα ο πρόεδρος Σέμπρος Νικόλαος και το Δ.Σ του Συλλόγου αναφέρθηκαν στη σημασία της εκδήλωσης.
Το φλουρί φέτος «έπεσε» στο μέλος του Δ.Σ. – μαχαλιώτη Γώγο Σταύρο στον οποίο το Δ.Σ. ευχήθηκε «πάντα τυχερός» και πρόσφερε συμβολικό δώρο.
Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία και παιδιών μελών του Συλλόγου μας που τη χάρηκαν ιδιαίτερα.
Στην εκδήλωση, αν και προγραμματισμένο, δεν μπόρεσαν τελικά λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών να παραβρεθούν ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίοι έστειλαν τηλεφωνικά τις ευχές τους. Τους εκπροσώπησε όλους ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Ανθηρού Ευαγγέλου Αναστάσιος.
Ήταν μια όμορφη βραδιά που τη χάρηκαν όλοι και κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι Όλοι οι παρευρισκόμενοι μόνιμοι και ετεροδημότες κουβέντιασαν και αντάλλαξαν ευχές για ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχήθηκαν του χρόνου πάλι να είμαστε όλοι εδώ.

- Advertisement -

ΠΙΤΑ 1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ