22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πρώτη νίκη για την ΑΕΤ (Κ17 ΑΟΤ)

Μετά από ένα δυνατό και με ένταση παιχνίδι, η ΑΕΤ στην οποία αγωνίζονται οι παίκτες της Κ17 της ακαδημίας του ΑΟΤ, επικράτησε με 1-0 του Άρη Αγίας Μονής , κάνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Πιο αγωνιστικοί φάνηκαν οι γηπεδούχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Από την άλλη σε μέτρια μέρα οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα και με 10 παίκτες. Στο τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή του αγώνα κ. Μανούρα και υπήρξε ένταση . Στο ματς υπήρξε και τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Άρη, Κούζα, υπήρξε ανησυχία ότι ήταν σοβαρός αλλά ευτυχώς όλα καλά για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά τις πρώτες βοήθειες αντικαταστάθηκε καθώς προέχει η υγεία όλων.
Μόνο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ οι φιλοξενούμενοι.Κορυφαίος για την Αγία Μονή ο νεαρός τερματοφύλακας Πολυγένης ο οποίος κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του.
Στο 5΄φάουλ του Τσαρούχα η μπάλα ελάχιστα έξω.
Στο 12΄ο Μπακατσής σε πολύ καλή θέση πλάσαρε άουτ.
Στο 17΄προβολή του Μπαρτζιώκα απέκρουσε σωτήρια ο Πολυγένης.
Στο 21΄ο Κούζας για την Αγ. Μονή στην μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους της Αγ. Μονής , έπιασε το σουτ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 38΄απίστευτη ευκαιρία οι γηπεδούχοι με τον Δημόπουλο που δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή και σε κενή εστία πλάσαρε έξω με την μπάλα να σκάει πρώτα στο έδαφος και να τον ξεγελά στην τελική προσπάθεια.
Στη επανάληψη η Αγ. Μονή πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε για το γκολ χωρίς όμως την μεγάλη φάση και οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Πολυγένη να είναι σε μεγάλη μέρα ενώ τελικά μπήκε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Στο 50΄ μεγάλη φάση με τον Δ. Αλεξίου να πιάνει καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ και τον Πολυγένη νε πέφτει στην αριστερή γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 55΄ αποβολή για την ομάδα της Αγίας Μονής με δεύτερη κίτρινη ο Παπαθανασίου αποβλήθηκε από τον διαιτητή και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Στο 60΄νέα σωτήρια απόκρουση του Πολυγένη σε πλασέ του Δημόπουλου που έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό τερματοφύλακα.
Στο 67΄ ξανά μεγάλη απόκρουση του Πολυγένη σε σουτ από κοντινή απόσταση του Μπακατσή.
Στο 77΄το 1-0. Ο Δημόπουλος από δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπακατσής με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Από κει και μετά δεν έγινε κάτι το αξιόλογο και υπήρξε νευρικότητα .
ΑΕΤ: Μήτσιος, Σακελλάριος, Αλεξίου Δ., Πούλιος, Τσιρογιάννης, Αλεξίου Ε., Μαγκούτης, Μπαρτζιώκας, Τσαρούχας, Δημόπουλος ( 91΄Μπένγκο), Μπακατσής ( 90΄Μπακάλης).
Άρης Αγίας Μονής: Πολυγένης, Μπαρμπαρούσης, Αργυρόπουλος, Ζαχαράκης, Γκουτζαμάνης, Μπαμπούρης, Παλαύρας, Κρούπης ( 65΄Κουτλής), Κούζας ( 70΄λ.τρ. Σβώλος), Τσουλάϊ ( 46΄Τριγώνης), Παπαθανασίου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ