16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σαββατοκύριακο ξεκούρασης για τον ΑΟ Τρίκαλα

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι παράξενο για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού μετά την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια σε ένθεση πένθους για την δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού στην Κρήτη.

- Advertisement -

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι άγνωστο αν αυτή η διακοπή θα βγει σε καλό για τον ΑΟ Τρίκαλα. Και αυτό επειδή η τρικαλινή ομάδα έχει πολύ καλό ξεκίνημα, με δυο νίκες στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής για το πρωτάθλημα, αλλά και τη νίκη για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Ο στόχος του Βασίλη Γκούμπλια είναι να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, αφού η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βατανιακό, που θα γίνει για την 3η αγωνιστική έχει γίνει πραγματικά μαραθώνια. Βέβαια αισιοδοξεί ότι μέσα στις ημέρες αυτές κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όπως ο Κουτσόπουλος θα μπορέσουν να τα ξεπεράσουν και με όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα θα μπει στην μάχη για τον έναν και μοναδικό στόχο που είναι η άνοδος.

Όλα αυτά για να υλοποιηθούν θέλουν σκληρή δουλειά, λίγα λόγια και μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Διότι δεν είναι μόνο τι γίνεται στο γήπεδο, αλλά η όλη εικόνα που θα πρέπει να έχει η ομάδα. Άλλωστε ότι συχνά πυκνά στο ρεπορτάζ της ομάδας παίζει ο ρόλος και οι πράξεις της διοίκησης δεν είναι κάτι το τυχαίο. Από εκεί θα πρέπει να σταλεί το μήνυμα της οργάνωσης και μέχρι τα πράγματα δείχνουν θετικά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ