24.5 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στήριξη μέσω του ποδοσφαίρου στους Ρομά Καρδίτσας

Το Κέντρο στήριξης Ρομά και Ευπαθών ομάδων του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ διοργανώνουν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων “Νέων Αναγέννησης Καρδίτσας” και “Επίλεκτων Ρομά” του οικισμού Μαύρικα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Καρδίτσας (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με στόχο την ενσωμάτωση των Ρομά του οικισμού “Μαύρικα” στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό με κύριο μήνυμα: “ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ”.
Όποιος πολίτης επιθυμεί μπορεί να προσφέρει ρουχισμό, τρόφιμα, παιχνίδια και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του γηπέδου και θα διανεμηθούν σε οικογένειες Ρομά του οικισμού “Μαύρικα”.
Η είσοδος είναι δωρεάν

- Advertisement -

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΙΚΙΣΜΟΣ “ΜΑΥΡΙΚΑ”
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ. 24410-42737
e-mail: kentroroma@dimoskarditsas.gov.gr

23η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 2-12-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00′ μ.μ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

1. Ενημέρωση – συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Καρδίτσας και κατάθεση πλαισίου αιτημάτων του Συλλόγου

2. Ενημέρωση – συζήτηση επί αιτημάτων του Σωματείου εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου Ν. Καρδίτσας, του Σωματείου εργαζομένων Καρφούρ – Μαρινόπουλος, του Συνδικάτου οικοδόμων Ν. Καρδίτσας, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 17ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2014 (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπων του Δήμου Καρδίτσας στη Γενική Συνέλευση, στο Εποπτικό Συμβούλιο και στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Π.Α.Δ.Υ.Θ Α.Ε (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με κατά χρήση παραχώρηση του κτιρίου της πρώην ΔΗ.Κ.Ε.Κ για τη μεταστέγαση του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανυποβολή αιτήματος για ανανέωση της υφιστάμενης σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του προγράμματος “Κέντρο στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων” (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και προέγκριση δαπάνης (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ψημμένος)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Θεοδώρου, Πτελοπούλας και Σταυρού της Δ.Ε Κάμπου (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση των υπ’αριθμ. Ι-12 και Ι-27 καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στο θύλακα Καμινάδων της Δ.Ε Καρδίτσας (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης δημοτικού οικοπέδου στην Τοπική Κοινότητα Προδρόμου (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτημάτων παράτασης συμβάσεων μίσθωσης αγροτεμαχίων της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης της “Μελέτης γεωλογικής καταλληλότητας κοιμητηρίων Δ.Κ. Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας” (εισ.: Β. Ανυφαντής)

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο της πράξης “Τεχνική Βοήθεια Δήμου Καρδίτσας” με κωδικό ΜΙS 376496, των υποέργων ΙΙΙ: “Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο πρώην 1ο Λύκειο Καρδίτσας (Δημαρχείο) και έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού” και IV: “Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε σχολικό συγκρότημα του Δήμου Καρδίτσας και έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού” (εισ.: Λ. Παρθένη)

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επικύρωση προγραμματισμένων συμβάσεων για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από καιρικά φαινόμενα (εισ.: Ιω. Παπακυρίτσης)

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή της μελέτης “Πίνακας υλοτομίας δάσους Αγ. Γεωργίου) (εισ.: Ελ. Νταβανά)

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση καταβολής αποζημίωσης σε υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας λόγω συνταξιοδότησης (Φωτ. Σακελλάρη) (εισ.: Αθ. Κουκούλης)

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών λόγω ένταξης στο Ν. 4178/2013 (εισ.: Περσ. Ράγκου)

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 5ης αναμόρφωσης του Δ.Ο.Π.Α.Κ οικονομικού έτους 2014 (εισ.: πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ)

Κοινοποίηση
1. Προέδρους Δημ. & Τοπ. Κοινοτήτων
2. Προϊσταμένους Δ/νσεων & Τμημάτων
3. Νομικό Σύμβουλο Δημοσίευση
http://www.dimoskarditsas.gov.gr
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ