13.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στιβικές επιτυχίες για τον ΖΕΥΣ Τρικάλων

Νέα επιτυχία για την πρωταθλήτρια του ακοντισμού Κόκκαλη Αθανασία , η οποία αγωνιζόμενη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου παίδων – κορασίδων στην Λάρισα , κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με επίδοση 46,84 μέτρα. Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος της αθλήτριας για την φετινή χρονιά , και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο , αφού αναδείχθηκε πρώτη στο Παν/νιο πρωτ/μα Λυκείων με Πανελλήνιο ρεκόρ 50,32 μέτρα, πρώτη στους Παν/νίους αγώνες Νεανίδων , πρώτη στους Παν/νίους αγώνες κορασίδων και τρίτη στους Βαλκανικούς αγώνες κορασίδων .
Η ΠΛΕΞΙΔΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ αγωνιζόμενη στην σφυροβολία κατέκτησε την πέμπτη θέση στο αγώνισμά της με επίδοση 50,80 μέτρα.
Ο ΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ στο δρόμο των 100 μέτρων κατέκτησε την έβδομη θέση με καλό χρόνο 11΄΄25 , επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Ο ΜΠΙΧΤΑΣ ΦΩΤΗΣ στο άλμα τριπλούν σημείωσε ατομικό ρεκόρ 13,72 μέτρα που του έδωσε την έβδομη θέση .
Η ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ , η ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ και ο ΜΠΡΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ που επίσης αγωνίσθηκαν στην σφυροβολία και τον ακοντισμό ,για λίγο δεν μπόρεσαν να περάσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους , το μέλλον όμως τους ανήκει.
Επόμενη αγωνιστική συνάντηση για τους αθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ ,είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουλίου στην Αθήνα και στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι πρωταθλητές του .

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ