26.7 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Στιβικές επιτυχίες για τον ΖΕΥΣ Τρικάλων

Σημαντικές επιτυχίες είχαν οι αθλητές του ΓΑΣ Τρικάλων ΄΄Ο ΖΕΥΣ ΄΄ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Εφήβων – Νεανίδων , που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες . Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν προσπάθησαν για το καλύτερο , με αποτέλεσμα να κατακτήσουν δύο μετάλλια και να καταλάβουν καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής΄.
Η ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στον ακοντισμό , κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία των νεανίδων με επίδοση 43,26 μέτρα , και έδειξε ότι παρόλο που ανήκει στην κατηγορία των κορασίδων τα καταφέρνει εξίσου καλά και στις μεγαλύτερες κατηγορίες .
Ο ΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ στο δρόμο των 100 μέτρων σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ πρώτα στον προκριματικό αγώνα με επίδοση 11΄΄12 ( παλαιό ατομικό 11΄΄21), όσο και στον τελικό του αγωνίσματος που σημείωσε χρόνο 11΄΄05 , κατέλαβε την Τρίτη θέση στο αγώνισμά του , αν και αυτός ο αθλητής ανήκει ακόμη στην κατηγορία των παίδων.
Η ΑΡΓΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέλαβε την έβδομη θέση με επίδοση 44,97 μέτρα , επηρεασμένη από την προσπάθειά της στις Πανελλαδικές εξετάσεις .
Η ΠΛΕΞΙΔΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ επίσης στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέλαβε την όγδιη θέση με επίδοση 44,31 μέτρα , επίδοση που θεωρείται καλή για κορασίδα αθλήτρια .
Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ συμμετείχε στο αγώνισμα της σφυροβολίας και πέτυχε επίδοση 46,78 μέτρα , που του έδωσε την δέκατη θέση στο αγώνισμα αυτό .
Σημαντικό στοιχείο για τα Τρίκαλα είναι ότι μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε δύο Τρικαλινούς αθλητές στο βάθρο των νικητών των Πανελληνίων αγώνων Εφήβων στα 100 μέτρα , που ήταν ο Αγορίτσας Γιώργος της ΓΕΑ και ο Σουφλάκης Παύλος του ΓΑΣ ΖΕΥΣ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ