19 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στο MEGA με αλήθειες σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Κ. Σκρέκας

Ειλικρινής και «επιθετικός» απέναντι στην ακατάσχετη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Κ. Σκρέκας ανέπτυξε τα επιχειρήματα της Κυβέρνησης ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Ιανουαρίου, σημειώνοντας ότι «εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από το 2012 και ότι η οικονομία μας σηκώνει κεφάλι πια. Δεν μπορεί κανένας, λοιπόν, να έρχεται και να παίζει με τις θυσίες του Ελληνικού λαού. Δεν μπορεί κανείς να ρισκάρει με τους κόπους όλων μας και να βάζει σε κίνδυνο το μέλλον της πατρίδας μας».

- Advertisement -

as2
Ο κ. Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε στις «περιοδείες που κάνω κάθε μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Μιλάω με τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν τι γίνεται. Μπορεί σε κάποιες στιγμές να έχουν θυμό, ακόμη και για αδικίες που υπήρξαν αυτά τα χρόνια, όμως θέλουν σταθερότητα και ελπίδα για το μέλλον».
Ο Τρικαλινός Υπουργός στάθηκε στην μεγάλη απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ «καθώς είμαστε στην πρώτη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 90%», τις «170.000 νέες θέσεις εργασίας που άνοιξαν αυτά τα χρόνια» και τις «μεγάλες επενδύσεις, όπως το Ελληνικό ή τα εργοστάσια ανακύκλωσης της Αττικής τα οποία θα εξασφάλιζαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και για τις οποίες σταθερά αντιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η περιφερειάρχης που προέρχεται απ’ αυτόν, η κα Δούρου «μπλόκαρε» τα εργοστάσια».
Ο κ. Κώστας Σκρέκας ζήτησε από τον συνομιλητή του κ. Παπαδημούλη να αναπτύξει σαφείς θέσεις για την οικονομία και για το πώς θα επιτευχθεί η ανάπτυξη καλώντας τον να εγκαταλείψει συνθήματα όπως «έξοδος από το Μνημόνιο και μικρότερο χρέος». «Ακόμη και να μηδενίσουμε το χρέος» είπε ο Υπουργός κ. Σκρέκας «ακόμη και να μας το χαρίσουν θα πρέπει να μας πείτε που θα βρείτε τα λεφτά».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ