16.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Σε χωριά του δήμου Καλαμπάκας ο Βλαχογιάννης (το πρόγραμμα)

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Βυτουμά, Αγίας Παρασκευής, Περιστέρας, Σαρακίνας, Θεόπετρας και Βασιλικής, επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους. Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με επαγγελματίες και πολίτες των παραπάνω περιοχών και συνομίλησε μαζί τους για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και για θέματα που αφορούν στο Νομό Τρικάλων.

- Advertisement -

ab2

Ο κ. Βλαχογιάννης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροπολιτική με μοναδικό σκοπό να αναρριχηθεί στην εξουσία, χωρίς να τον ενδιαφέρει η χώρα και η έξοδο της από την κρίση, χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα, μιας και την μία μέρα άλλα λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη άλλα λένε τα στελέχη και οι συνιστώσες.

Κάλεσε τους τρικαλινούς την ημέρα των εκλογών να ψηφίσουν όχι με θυμό και οργή, αλλά με βάση το συμφέρον της χώρας, με βάση το δικό τους συμφέρον. Να ενισχύσουν τη Νέα Δημοκρατία δίνοντάς της ένα ισχυρό ποσοστό, ούτως ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες και να υπάρχει μια ομαλή συνέχιση της πορείας της στην Ευρώπη και στις αγορές.

ab3

Ο κ. Βλαχογιάννης τους κάλεσε και αυτή την φορά να τον εμπιστευθούνε με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και να του δώσουνε έτσι τη δύναμη για άλλη μια φορά να παλέψει για τα συμφέροντά τους, για το συμφέρον του Νομού, όπως άλλωστε έχει κάνει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26, λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.

………………………………………….

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/1/2015
– 18:00 Καλομοίρα

– 18:30 Ελάφι

– 19:00 Κρύα Βρύση

– 19:30 Διάβα

…………………………………..

Παρεμβάσεις

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ – ΤΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ”

Τρίκαλα, 7-01-2015

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να τονίσουμε το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με τη δράση “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”. Όπως είναι γνωστό, η πετυχημένη δράση ξεκίνησε το 2011 με μεγάλη ανταπόκριση από την αγορά. Σκοπός της δράσης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά με ταυτόχρονη στήριξη του κλάδου της οικοδομής ο οποίος τα τελευταία έτη έχει χτυπηθεί ανεπανόρθωτα από την οικονομική κρίση.

Σήμερα, χιλιάδες υλοποιημένα επενδυτικά σχέδια έχουν ολοκληρώσει το φυσικό αντικείμενο αλλά η πληρωμή των δικαιούχων σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει σε αναμονή το ένα έτος.

Δεδομένου ότι η ημερολογιακή και λογιστική χρονιά των επιχειρήσεων μόλις έκλεισε, οι επιχειρήσεις καλούνται εκτός του ΦΠΑ να αποδώσουν και φόρο εισοδήματος για χρήματα που δεν έχουν εισπράξει. Επίσης τα νοικοκυριά έχουν μπει σε μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία καθώς γίνονται επαίτες των τραπεζών για τα χρήματα που δικαιούνται προ αρκετών μηνών.

Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας για να πληρωθούν όλοι οι δικαιούχοι και να υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης στην αγορά και ταυτόχρονα να επανέλθει η εμπιστοσύνη των εμπλεκομένων (νοικοκυριών, προμηθευτών, τραπεζών) προς την πολιτεία.

 

Με εκτίμηση

Βλαχογιάννης Ηλίας, βουλευτής Ν.Δ. Τρικάλων
Ταμήλος Μιχαήλ, βουλευτής Ν.Δ. Τρικάλων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ