26.1 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

Για μια ακόμη μέρα το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα ήταν ιδιαίτερα πλούσιο. Αυτή τη φορά υπήρξαν συλλήψεις τριών ατόμων, δυο για υπόθεση ναρκωτικών και ένας για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (14,6) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

- Advertisement -

&nbsp ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομο υπαίθριο εμπόριο Συνελήφθη, χθες (14-01-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να κατέχει προς πώληση είδη παραεμπορίου (ρολόγια, γυαλιά κ.α.), στερούμενος άδειας υπαίθριου εμπορίου και παραστατικών.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (14-01-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας έθραυσε με πέτρα τους υαλοπίνακες τριών Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα κέρματα. Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για κλοπή καλωδίων χαλκού από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Αναζητούνται δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί του

Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα καλώδια, βάρους (100) κιλών, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο εργοστάσιο οι δράστες, καθώς και ένας σάκος με διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκε στο εσωτερικό του οχήματος

Συνελήφθη, χθες (14-01-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 30χρονος ημεδαπός, για κλοπή καλωδίων χαλκού από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Επιπλέον, αναζητούνται δύο ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 37 και 38 ετών, ως συνεργοί του.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μετέβησαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ευρύτερης περιοχής του Βόλου και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού, βάρους εκατό (100) κιλών, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν με το ίδιο όχημα σε κοντινή ερημική περιοχή, προκειμένου να προβούν στην καύση τους.

Κατά τη διάρκεια της καύσης των καλωδίων, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 30χρονου και τη διαφυγή των δύο συνεργών του που εγκατέλειψαν παράλληλα το όχημα στο σημείο.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια και το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και ένας σάκος με διαρρηκτικά εργαλεία (ψαλίδι κοπής σιδήρου, τανάλια κ.λ.π.) που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (406.872,78) ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (15-01-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 50χρονος συνελήφθη, διότι ως διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (406.872,78) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ