26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σε χωριά του πρώην Δήμου Παληοκάστρου Μιχάλης Ταμήλος-επίσκεψή του στο Επιμελητήριο

Τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους των χωριών του πρώην Δήμου Παληοκάστρου είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Ταμήλος.
Ο ίδιος χαιρέτισε έναν – έναν προσωπικά τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματά τους που αφορούν κυρίως αγροτικά ζητήματα μιας και πρόκειται για μια περιοχή όπου το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού ασχολείται με την πρωτογενή παραγωγή. Οι αγρότες ζήτησαν από τον βουλευτή της Ν.Δ., κ. Ταμήλος, τη μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών καθώς και τη μείωση των συντελεστών φορολογίας των ενεργών αγροτών.
Κατά τη σύντομη ομιλία του στον Παλαιόπυργο, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ταμήλος αναγνώρισε την αδικία η οποία συντελείται με τη συνταξιοδότηση των αγροτών στα 67 έτη της ηλικίας τους, ενώ δεσμεύτηκε ότι ως βουλευτής στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο θα προωθήσει τη διόρθωση αυτής της αδικίας.
Παράλληλα υποσχέθηκε να συνεχίσει να βοηθά όποιον πολίτη ζητά τη συνδρομή του. «Δώστε μου τη δυνατότητα να συμβάλλω στην ολοκλήρωση ορισμένων μεγάλων και σημαντικών έργων υποδομών για το νομό μας» τόνισε καταλήγοντας ο κ. Ταμήλος.

- Advertisement -

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ-555x416

Μιχάλης Ταμήλος κατά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο: Στόχος η αύξηση της επιχειρηματικότητας στο νομό

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Τρικάλων τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του βουλευτή της ΝΔ και εν νέου υποψηφίου, κ. Μιχάλη Ταμήλου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Νομού Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου.

Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η διευθύντρια του Επιμελητηρίου. Ο κ. Ταμήλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας (ως γνωστό ασκεί το επάγγελμα του εργολάβου – πολιτικού μηχανικού) ενδιαφέρεται για την άνοδο της επιχειρηματικότητας στο νομό καθώς αυτό θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την έξοδο από την οικονομική κρίση που μαστίζει την περιοχή μας.

Επιπλέον, ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι η αύξηση της επιχειρηματικότητας θα επιφέρει και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που παραμένει το ζητούμενο καθώς η ανεργία αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο νομό Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ