16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Κουτσούρη με διοίκηση για το μέλλον του ΑΟΤ

Από τη μέρα που ο ΑΟ Τρίκαλα στέφθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και εξασφάλισε την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ άρχισαν και τα διάφορα σενάρια για την ΠΑΕ.
Ο Χάρης Κουτσούρης, που στήριξε οικονομικά την ομάδα κατά την σεζόν που τελείωσε δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει το 67% των μετοχών για να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος. Από την άλλη η νυν διοίκηση, που επίσης κατά την σεζόν που τελείωσε έβαλε και αυτή τη χέρι στην τσέπη, έδειξε να μην θέλει τον Κουτσούρη για μεγαλομέτοχο και βγήκε στην… αγορά αναζητώντας νέο μεγαλομέτοχο. Το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρης Κουτσούρης είχε συνάντηση με τρία μέλη της διοίκησης, τους κ. Μπακογιάννη, Τρικαλιώτη και Μαγκούτη. Εκεί τονίστηκε στον κ. Κουτσούρη ότι έχει βρεθεί κάποιος επενδυτής τρικαλινής καταγωγής με έδρα την Αθήνα όπου θέλει την ομάδα. Μάλιστα ειπώθηκε ότι έχει την οικονομική επιφάνεια για να τα καταφέρει. Η άποψη του Χάρη Κουτσούρη ήταν ότι αν υπάρχει τέτοιο δυνατό όνομα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Βέβαια δεν λησμόνησε να πει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση του Κώστα Παρδάλη για να φτάσει η ομάδα να βρίσκεται στην Φούτμπολ Λιγκ και να έρχονται οι… επενδυτές έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα, που προφανώς θα πρέπει να τακτοποιηθούν από το νέο φιλόδοξο μεγαλομέτοχο της επί δημιουργίας ΠΑΕ.
Μετά την συνάντηση το σάιτ mikriliga.com έγραψε ότι για την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ενδιαφέρεται ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χανίων Νίκος Κατσιγιάννης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το… προξενιό έγινε από κάποιον τρικαλινό!!! Βέβαια το παράδοξο του ρεπορτάζ είναι ότι αναφέρεται ότι ο Κουτσούρης έχει αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ ο ίδιος ποτέ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο. Το αντίθετο, είναι ο μοναδικός μέχρι τώρα που έχει πει με ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει την πλειοψηφία των μετοχών! Αναλυτικά όσα γράφονται για το θέμα αυτό:
Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης Κουτσουρή, η mikriliga.com σας αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου στον οποίο έγινε κρούση να ασχοληθεί διοικητικά με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Το όνομα αυτού, Νίκος Κατσιγιάννης! Με τον πρώην πρόεδρο του ΑΟ Χανιά έχει ήδη γίνει επαφή και σε πρώτη φάση δείχνει ότι το σκέφτεται σοβαρά να εμπλακεί με τους “κυανέρυθρους”.
Μάλιστα, το αποκλειστικό ρεπορτάζ της mikriliga.com γνωρίζει τόσο τον άνθρωπο που έκανε την κρούση, καθώς και το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΑΟΤ, αλλά αυτά εν ευθέτω χρόνο.
Επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΑΟΤ έχει εκφράσει και μια ομάδα ιατρών στο επάγγελμα, ωστόσο ο “καπνός” περί εμπλοκής και πρώην παράγοντα ο οποίος δεν χαίρει της εκτίμησης του κόσμου, έχει “παγώσει” την συγκεκριμένη περίπτωση
Από εκεί και πέρα ο φίλαθλος κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με μεγάλο προβληματισμό, αφού το έργο με τους… σωτήρες έχει παιχθεί πολλές φορές στην πλάτη της ομάδας αυτής και μάλιστα με τραγικά αποτελέσματα. Πάντως με όλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι η γενική συνέλευση δεν μπορεί να περιμένει ούτε μέρα!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ