19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συναρπαστικό θέαμα από τα θηρία 4Χ4 εκτός δρόμου σε επίδειξη ικανοτήτων στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-25 ΦΩΤΟ)

Μία άλλη πλευρά του μηχανοκίνητου αθλητισμού γνώρισαν χθες (Κυριακή 6 Μαρτίου 2016) εκατοντάδες θεατές απ’ όλη τη Θεσσαλία και από άλλα μέρη της Ελλάδας, που βρέθηκαν στο Ρίζωμα Τρικάλων.

- Advertisement -

Η Λέσχη 4Χ4 Τρικάλων διοργάνωσε με επιτυχία την επίδειξη ικανοτήτων, με ειδικά αυτοκίνητα εκτός δρόμου 4Χ4 και το θέαμα που πρόσφεραν ήταν άκρως συναρπαστικό, με την αδρεναλίνη όλων να βρίσκεται στα ύψη…

Τα θηρία 4χ4 περνούσαν μέσα από ρεματιές και παρόλο τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, στο τέλος κατάφερναν να τις ισιώσουν…

Συγχρόνως κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα όλων των Θεσσαλικών Λεσχών CLUB 4Χ4 που περιείχε πολλά δώρα που πρόσφεραν διάφοροι επιχειρηματίες και εταιρίες.

Το trikalaola.gr ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που κατέγραψε όλη την επίδειξη και σας προσφέρει ένα ενδεικτικό 14λεπτο βίντεο με πολύ συναρπαστικά πλάνα, ενώ θα ακολουθήσουν σταδιακά όλα τα βίντεο και πάρα πολλές μοναδικές φωτογραφίες.
Λίγα λόγια για την ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Το σωματείο ιδρύθηκε το 2007 , έχει έδρα τα Τρίκαλα δίπλα από το Στάδιο Τρικάλων στο παλιό στρατόπεδο ‘Παπαστάθη’ . Είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία ‘’ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ’’ ή τον διακριτικό τίτλο ‘’ ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΤΡΙΚΑΛΩΝ’’. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά κάθε Πέμπτη μετά της 20.00 η ώρα και συγκεντρώνονται τα μέλη και όχι μόνο για ανταλλαγή απόψεων , ιδεών και προγραμματισμό εκδρομών και συμμετοχή ή διοργάνωση εκδηλώσεων.

Σκοπός μας: Α) Είναι η διάδοση , η προώθηση και η καλλιέργεια της ιδέας της οδήγησης τετρακίνητων οχημάτων, των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με αυτά και της τετρακίνησης εν γένει σε όλες της τις μορφές : συγκοινωνιακή , περιηγητική , αθλητική, ψυχαγωγική , συνδικαλιστική , πολιτιστική και κοινωνική. Β)Η συνεισφορά και η συνδρομή στο κοινωνικό σύνολο , όπου και όταν απαιτηθεί , κατόπιν πάντα συνεννόησης με τις αρμόδιες αρχές , στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών και φαινομένων ή καταστροφών όπως για παράδειγμα πυρκαγιάς , πλημμύρων , χιονοπτώσεων , αποκλεισμός περιοχών κτλ. Γ) Η εκπαίδευση και η ενημέρωση κατόχων ή υποψηφίων κατόχων τετρακίνητων οχημάτων για σωστή και ασφαλή οδήγηση των τετρακίνητων οχημάτων σε διάφορες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου ( λάσπη, βροχή , χιόνι κτλ) , για τεχνική κατάρτιση και για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και προβλημάτων , που μπορεί να ανακύψουν κατά την οδήγηση εκτός δρόμου. Δ) Η συνεργασία με άλλα σωματεία και δημόσιες υπηρεσίες , προς επίτευξη κοινού στόχου .

Η δημιουργία επαφών με κοινά πρόσωπα, κατόχους τετρακίνητων ανά την Ελλάδα , τα οποία δύναται να αιτούνται την προσκόλλησή τους σε δραστηριότητες του Συλλόγου(ΝΟΜΑΔΕΣ) Ε) Η σωστή ενημέρωση των κατόχων ή τον υποψηφίων κατόχων τετρακίνητων οχημάτων ή αποδεκτών διαφημίσεων ή προτάσεων , ως καταναλωτών , σχετικά με τα τετρακίνητα οχήματα , τα ανταλλακτικά αυτών και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ