16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Σύλληψη πυροσβέστη στην Καρδίτσα για παράβαση νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2014) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 35χρονος υπηρετών στο Πυροσβεστικό Σώμα και ένας 30χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν μία μεταλλική σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας.
Συνελήφθη αλλοδαπή στη Λάρισα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή

- Advertisement -

Συνελήφθη χθες (30.05.2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, μία 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, η 21χρονη αφαίρεσε ρουχισμό από κατάστημα αθλητικών ειδών, αποκόπτοντας με πένσα το αντικλεπτικό σύστημα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Το χρησιμοποιηθέν εργαλείο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ