25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ταξίδι προς την… άνοδο κάνει το Φλαμούλι!

Ένα ταξίδι στην Κέρκυρα είναι πάντα μαγευτικό, αλλά στην περίπτωση του Φλαμουλίου μπορεί να γίνει ιστορικό! Και βέβαια δεν υπάρχει λεκτική υπερβολή, αφού οι ίδιοι οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.
Το Φλαμούλι αύριο αντιμετωπίζει τους Σιναράδες, για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Για την τρικαλινή πρωταθλήτρια αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική. Και αυτό διότι αυτή τη στιγμή το Φλαμούλι έχει 10 βαθμούς και οι Σιναράδες έχουν 7. Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος τότε η διαφορά μένει στους τρεις, ενώ η ισοβαθμία είναι με το Φλαμούλι. Με άλλα λόγια ότι και να γίνει στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής δεν αλλάζει κάτι, έτσι το Φλαμούλι έχει τη δυνατότητα από την Κυριακή να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Από εκεί και πέρα αν το Φλαμούλι ηττηθεί, τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Σε περίπτωση που η ήττα έρθει με ένα γκολ, το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν 2-1, τότε υπάρχει ισοβαθμία και οι δυο ομάδες θα πάνε σε νέο μπαράζ, σε ουδέτερο γήπεδο για να κριθεί η άνοδος! Αν οι Σιναράδες νικήσουν με περισσότερο από δυο γκολ διαφορά τότε αυτοί θα πάρουν την άνοδο.
Όλα αυτά είναι σενάρια, αλλά η ουσία είναι ότι το Φλαμούλι κρατά τη άνοδο στα χέρια τους και προφανώς θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο για να φέρει εις πέρας την αποστολή και να γράψει ιστορία.
Από σήμερα στην Κέρκυρα
Η κρισιμότητα του αγώνα με τους Σιναράδες είναι τέτοια όπου αναγκάστηκε η διοίκηση του Φλαμουλίου να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει ξενοδοχείο.
Έτσι η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα Σάββατο και αυτό κρίθηκε αναγκαίο ώστε οι παίκτες να μην είναι κουρασμένοι από το ταξίδι για να μπορέσουν να βγάλουν εις πέρας την αποστολή. Ο Τάκης Ρούσας ξέρει ότι υπάρχει κούραση στους παίκτες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αύριο κρίνονται τόσα πολλά που είναι σίγουρο ότι οι παίκτες του Φλαμουλίου θα αφήσουν πίσω τα όποια προβλήματα και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έρθει η ιστορική επιτυχία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ