22.4 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τέλος χρονιάς για το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Μια πολύ όμορφη γιορτή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στην αυλή του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων μας την Πέμπτη 19/6/2014.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων φρόντισε να μη λείπει τίποτα (φαγητό, μουσική, εκπλήξεις).
Από νωρίς η αυλή στολίστηκε σα χώρος δεξίωσης, τοποθετήθηκε ο κατάλληλος εξοπλισμός και γύρω στις 21.00΄μ.μ συγκεντρωθήκαμε όλοι για να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα, μαζί και τα σύννεφα.
Χαιρετισμός από τον καθηγητή του σχολείου κύριο Μιχαήλ Παπαζήση και την πρόεδρο του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου Άννα Τσίρκα.

- Advertisement -

γυ 2 Παρουσίαση των δραστηριοτήτων των μαθητών της Γ΄ τάξης από τα τρία χρόνια της παρουσίας τους στο σχολείο (εκδηλώσεις, προγράμματα, εκδρομές, επισκέψεις), μέσα από βίντεο που ετοίμασε ο καθηγητής πληροφορικής κύριος Κων/νος Καλλιάρας. Θα ακολουθούσε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και χορευτικά. Τα σύννεφα όμως έγιναν βροχή. Αλλά κανείς δεν πτοήθηκε. Η γυμνάστρια από την ακαδημία χορού Τέρψις, Δήμητρα, ενθάρρυνε και παρέσυρε τους μαθητές σε ένα ξέφρενο χορό, υπό βροχή. Το κέφι, ο ενθουσιασμός και ο ρυθμός έδιωξαν τη βροχή και τα σύννεφα και η σκυτάλη πέρασε στην Μαρία Πουλιανίτη και στην ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη για ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

γυ 1
Η ώρα της έκπληξης έφτασε. Μαθήτριες από τα τμήματα της Γ΄ Γυμνασίου άφησαν φαναράκια να φύγουν στον ουρανό. Με το βλέμμα μας ψηλά ταξιδέψαμε στα όνειρα των μαθητών μας για το αύριο.
Ο Dj Λεωνίδας Καραγιάννης με το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ανέβασε στα ύψη τη διασκέδαση που κράτησε ως αργά το βράδυ.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι μαθητές, τελειόφοιτοι, του σχολείου μας να θυμούνται με αγάπη αυτά που έζησαν την τελευταία τους μέρα στο Γυμνάσιο.
Ευχαριστούμε θερμά το Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη που διέθεσε τμήμα της ορχήστρας του για να μας ταξιδέψουν μουσικά και συγκεκριμένα τους Βασίλη Μητσιάκη (μπουζούκι), Κώστα Χριστόπουλο (κιθάρα και τραγούδι) και Μαρία Πουλιανίτη (τραγούδι), την ακαδημία χορού Τέρψις και ιδιαίτερα τον κύριο Σταύρο Σούλιο καθώς και τον κύριο Κώστα Ούτρα για την πολύτιμη συνεισφορά του στον μπουφέ μας. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Από το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Καλή πρόοδο και ευτυχία στους μαθητές μας!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ