14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Ζαρίντα οι παλαίμαχοι Α.Ο.Τρίκαλα-Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων το φιλικό παλαιμάχων ανάμεσα στον Α.Ο. Τρίκαλα και την Κοζάνη όπου και τομήθηκε η μνήμη του παλαιμάχου τερματοφύλακα του ΑΟΤ , Γιώργου Ζαρίντα.

- Advertisement -

Στον αγώνα βρέθηκε και ο αδελφός του Τάκης Ζαρίντας ο οποίος ήρθε από την Ελβετία και του απονεμήθηκε μια ανθοδέσμη από τους παλαιμάχους , ο ανηψιός του Χρήστος Αθανασίου,ενώ δόθηκε και το ποσό των 100 ευρώ στην Παναγία Φανερωμένη στη μνήμη του Γ. Ζαρίντα. Ο Σωτήρης Καλαντζής είπε πως ο Γιώργος Ζαρίντας ήταν αγαπητός σε όλους και πως θα γίνει και άλλη εκδήλωση στη μνήμη του. Ο Τάκης Ζαρίντας ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα που έκαναν για τον αδελφό του. Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Τρικαλινοί παλαίμαχοι νίκησαν 4-2. Προηγήθηκε η Κοζάνη με τον Σούλα 0-1, το 1-1 με κεφαλιά ο Πράπας μετά από σέντρα Ζαβλανού, το 2-1 ο Καλατζής Γιώργος, το 3-1 ο Χατζής, το 4-1 ο Αναστασίου και το 4-2 ο Μιχαϊλίδης.

Διαιτητές Βουτσελάς-Θανασάρας-Μαργιώλης

Παλαίμαχοι Α.Ο. Τρίκαλα: Λαφαζάνης, Παπανικολάου, Μαντέλας, Μπακάλης, Βαγενάς, Πράπας, Κολώνας, Καλατζής Σωτ., Πιάζας, Παραπραστανίτης, Ζαβλανός.

Έπαιξαν και οι: Δημητρίου, Βουλόγκας Σοφ.,Βουλόγκας Γ.,Χατζής, Αναστασίου,Λαγάρας,Τσιαφίτσας, Καλατζής Γ.,Μπουλούτσος.

Παλαίμαχοι Κοζάνης: Σιμιτζής,Τσαουσίδης,Αμαραντίδης,Παπαζήσης,Τσόγιας,Δουρουδάκης,Πολύμερος,Παυλίδης,Σπανίδης,Μιχαϊλίδης,Φάσσας.

Έπαιξαν και οι : Γαγάλης Ηλ.,Γαγάλης Ζ.,Σούλας,Τσότσας,Πάλλας,Ρουσόπουλος,Παπαδόπουλος,Σπανούδης,Παπαθανασίου

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ