24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου κέρδισαν το… μπράβο της καθηγήτριας τους

Απλές αθόρυβες στιγμές!.”…κάνοντας μια μικρή “υπόκλιση”…”
– Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στα παιδιά της Γ’ Λυκείου του Μουσικού σχολείου Τρικάλων….!!!!
-Ο ανθρωπισμός είναι η φιλοσοφική θεώρηση της ζωής, ενώ η….. ανθρωπιά χτίζεται μέσα μας και γύρω μας από απλές αθόρυβες στιγμές!
-”…Μια οικογένεια με τρία μικρά παιδάκια στέκεται λίγο παράμερα. Δεν κατάλαβα για πότε έγινε η συνεννόηση, ποιός πήρε την πρωτοβουλία αλλά σε μισό λεπτό ένα κουτί γέμισε με πίτες και κέικ λογιών λογιών…”
-Η ανάρτηση είναι απο το FB (05-03-2016)της Μπαλαμώτη Φανή, φιλολόγου του Σχολείου

- Advertisement -

”Ημερολόγιο Καταστρώματος 1- εν πλω προς Κρήτη με την γ´ λυκείου. Μια μεγάλη παρέα 24 υπέροχων παιδιών κ ενός καλού συναδέλφου, ξεκινήσαμε το μεσημέρι για Πειραιά.
Χαρούμενη ατμόσφαιρα στο λεωφορείο, μουσική, γέλια και στο λιμάνι, περιμένοντας να μας φέρει ο οδηγός τα εισητήρια για το καράβι, τα μάτια όλων στρέφονται σε μια μεγάλη ομάδα προσφύγων, που τους μοιράζουν φαγητό.
Μια οικογένεια με τρία μικρά παιδάκια στέκεται λίγο παράμερα. Δεν κατάλαβα για πότε έγινε η συνεννόηση, ποιός πήρε την πρωτοβουλία αλλά σε μισό λεπτό ένα κουτί γέμισε με πίτες και κέικ λογιών λογιών, απ´ αυτά που οι μαμάδες κ γιαγιάδες είχαν ετοιμάσει για τα παιδιά, και δυό κορίτσια τα αφήσαν στα πόδια της οικογένειας, κάνοντας μια μικρή “υπόκλιση”.
“Κι αυτοί με σακίδια στην πλάτη σαν κι εμάς είναι, κυρία, αλλά πόσο διαφορετικές οι αφετηρίες κ οι προορισμοί μας”… Τα σχόλια περιττεύουν, όμως εγώ νιώθω ευτυχισμένη με τα “παιδιά μου” και περήφανη γι’αυτά.”

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ