17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το Καστράκι πέρασε από τα Καλύβια (ΦΩΤΟ)

Το Καστράκι πέρασε νικηφόρα από τα Καλύβια κερδίζοντας με 2-0, σε μια νίκη γοήτρου.Ο «Βράχος» κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στο 26’ όταν ο Αγγελος Αλμπάνης από δεξιά έβγαλε επικίνδυνη σέντρα, απέκρουσε προσωρινά ο Καρτάλος και ο Λευτέρης Μπαούτης πλάσαρε εύστοχα προς την Καλυβιώτικη εστία, παρά την προσπάθεια του Σιούτα να σώσει την εστία με το κεφάλι, κάνοντας το 0-1.
Κοντά στο δεύτερο γκολ βρέθηκε το Καστράκι όταν ο Αλμπάνης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Νικολούσιος σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι.
Στο 83’ δόθηκε η χαριστική βολή στα Καλύβια στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Κεχαγιάς πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Νικολούσιο ο οποίος από αριστερά σούταρε χωρίς δυσκολία κάνοντας το 0-2.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΥΒΙΑ
Καρτάλος, Σιούτας, Οικονόμου, Μουσαφείρης Δ., Μουσαφείρης Θ., Μουσαφείρης Λ., Κάβουρας, Μακρής, Κάβρας Α. (46’ Κάβρας Γ.), Κατράνας, Ζαγγούλης (66’ Σκούφας).
ΚΑΣΤΡΑΚΙ
Βασιλάκης, Σίμος, Κεχαγιάς, Αλμπάνης Αγγ., Ρόμπος (84’ Μπρόβας), Νικολούσιος, Μπαούτης Ελ, Μαυρίκος, Γιάννης, Σίμος Γ., Κρίτσας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσάγιας ( Βουτσελάς – Σταφυλάς)

- Advertisement -

ΚΑΛΥΒΙΑ 1 ΚΑΛΥΒΙΑ 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ