25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το πρώτο βήμα θέλει να κάνει η Φαρκαδόνα

Η μεγάλη στιγμή για την πρωταθλήτρια της Α’ Ερασιτεχνικής Φαρκαδόνα έφτασε. Σήμερα στις 4 μ.μ., στο στάδιο Οιχαλίας, θα αντιμετωπίσει τους Σιναράδες, την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει για τους παίκτες του Τάκη Ρούσα το πρώτο βήμα προς την άνοδο της Γ’ Εθνικής που είναι και ο μεγάλος στόχος. Βέβαια και οι 4 ομάδες που συμμετέχουν έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες, έτσι από το πρώτο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο ότι η αξία της νίκης θα είναι μεγάλη.
Οι παίκτες της Φαρκαδόνας δούλεψαν σκληρά για την πρεμιέρα και φιλοδοξούν ότι θα ξεκινήσουν με νίκη. Δεν τους επηρεάζει που δεν θα παίξουν στην φυσική τους έδρα, αλλά στην Οιχαλία. Άλλωστε η απόσταση είναι ελάχιστη και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να βρεθούν για να στηρίξουν την προσπάθεια. Έτσι με θετική αύρα θα μπουν στο γήπεδο και ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά με το τέλος του παιχνιδιού, ώστε να έρθουν οι πρώτοι τρεις πολύτιμοι βαθμοί.
Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής
Σήμερα το μεγάλο στοίχημα για την Φαρκαδόνα και για τις υπόλοιπες 3 ομάδες του ομίλου, αφού ξεκινάνε οι αγώνες μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου έχει ως εξής:
(Κυριακή 10 Μαΐου 2015):
Δημοτικό γήπεδο Παραποτάμου:
17:00 Α.Σ. Θύαμις Καστρίου Θεσπρωτίας – Α.Ο. Βελισσαρίου Ιωαννίνων
Δημοτικό γήπεδο Οιχαλίας:
16:00 Α.Ε. Φαρκαδώνας Τρικάλων – Α.Ο. Σιναράδων Κέρκυρας
Διαιτητής: Ανδρέας Καραλιόλιος (ΕΠΣ Γρεβενών)
Βοηθοί: Παναγιώτης Ρίγκος & Θανάσης Στεφούλης (ΕΠΣ Γρεβενών)
Παρατηρητής διαιτησίας: Σπύρος Πουγκακιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Μικροπρόβλημα για τους Σιναράδες
Στην πρεμιέρα του 5ου Ομίλου, οι Σιναράδες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕ Φαρκαδόνας, Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Τρικάλων. Με τον Γιάννη Σφακιανάκη να έχει ορισμένα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Ο τεχνικός των Σιναράδων δεν υπολογίζει στον τραυματία Σπύρο Ρωμαντζά, ενώ πιθανότατα θα αφήσει εκτός τον Γιώργο Ιωνά, καθότι δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις.
Από ‘κει και πέρα, αμφίβολοι είναι οι Σπύρος Κατσαρός, Τάσος Παππάς, Αλέξανδρος Μυρίλλας και Βασίλης Πετρόγιαννης, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.\
Στους “Ζωσιμάδες” με Α.Ε.Φ. το Βελισσάριο
Η πρωταθλήτρια ομάδα των Ιωαννίνων , θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στους αγώνες μπαράζ το εθνικό στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες” και κατ’ επέκτασιν εκεί θα υποδεχτεί την Τετάρτη την Α.Ε.Φαρκαδόνας
Ο αγώνας, θα είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των αγώνων διαβάθμισης και θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ