19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρικαλινό “θηρίο”-στρατιωτικός, Πρωταθλητής του Bodybuilding (ΦΩΤΟ)

Γνωστός στο Πανελλήνιο από τις επιτυχίες του στους αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness) που τον έχουν καταξιώσει στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης.
Πρόκειται για τον εν ενεργεία Αξιωματικό (Λοχαγό) των Τεθωρακισμένων Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος για μια ακόμη φορά διέπρεψε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Με καταγωγή από την Πύλη Τρικάλων ο 37χρονος Ίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, έχει καταφέρει να καταξιωθεί και να ξεχωρίσει στο χώρο του Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του. Τελευταία του επιτυχία η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80cm του Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.

- Advertisement -

margariths-giorgos-body2016 (1)

Με τον προπονητή του κ. ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟ
Δαπανώντας προσωπικό χρόνο και χρήματα αφού το Bodybuilding δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμη ως Ολυμπιακό άθλημα, ο Γιώργος Μαργαρίτης προσπαθεί να σηκώνει τα τελευταία 10 χρόνια που αγωνίζεται την Ελληνική Σημαία σε κάθε ευκαιρία. Ήδη στο ενεργητικό του έχει 3 συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ενώ το ερχόμενο Φθινόπωρο ετοιμάζεται και για την τέταρτη.

Ως τελειόφοιτος Διατροφολογίας και Σχολής Προπονητικής δίνει την δική του καθημερινή παρουσία σε γυμναστήρια όπου αφιερώνει αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του.
Προπονητές του αθλητή είναι οι: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΣΑΙΛΙΔΗΣ.

margaritis-body

Με τη σύζυγό του.

Βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν το κατάστημα Muscleclub στη Νίκαια, στην Πέτρου ΡΑΛΛΗ, στους οποίους οφείλει πάρα πολλά, σε συνεργασία με την εταιρεία “SUPPERIOR 14 – TESLA” η οποία τον βοηθάει σε όλη αυτή την πορεία.

Επόμενη στάση για το Τρικαλινό “θηρίο”, το παγκόσμιο το φθινόπωρο. Συμμετέχει από το 2009, σε 10 πανελλήνιους αγώνες και σε 3 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Το trikalaola.gr εύχεται στον Τρικαλινό αθλητή, συμμερίζοντας την υπερπροσπάθεια που κάνει, καλές επιτυχίες και με έναν παγκόσμιο τίτλο.

Βασικό κείμενο: kranosgr.blogspot.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ