22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Υπάρχει ζωή στον ΑΟΤ1963;

Αυτή τη στιγμή θεωρητικά η ΕΠΣ Τρικάλων έχει δυο ομάδες στην Γ’ Εθνική. Τον ΑΟ Τρίκαλα, που πήρε τη θέση του ΑΟ Φλαμουλίου και τον ΑΟΤ1963 που έμεινε στην κατηγορία από πέρυσι.
Και αν για τον ΑΟ Τρίκαλα τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο του και οι ειδήσεις είναι μπροστά, για τον ΑΟΤ1963 δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση!
Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έχει κόψει τις επαφές με Τρίκαλα και είναι άγνωστο αν τελικά θα δηλώσει την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Άλλωστε η αδιαφορία των φιλάθλων για την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάτι που προφανώς σόκαρε τους ανθρώπους της ομάδας, αφού ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το αντίθετο, δημιουργήθηκε ένα τεταμένο κλίμα, το οποίο ήδη έκανε χειρότερα τα πράγματα στο ταλαίπωρο τρικαλινό ποδόσφαιρο.
Βέβαια μέχρι τα μέσα Αυγούστου η ΕΠΟ έχει δώσει τη δυνατότητα στα σωματεία για να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά σίγουρα κάποια δείγματα γραφής φαίνονται και δεν είναι με το μέρος της ομάδας.
Έτσι δεν αποκλείεται η ομάδα να μην αγωνιστεί καν στο νέο πρωτάθλημα, αφού είναι αδύνατο να ξοδεύεις συνεχώς χωρίς να υπάρχει αντίκρυσμα.
Τα σενάρια για Λάρισα
Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν σενάρια που έχουν να κάνουν με μετακόμιση της ομάδας στην Λάρισα!
Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με τον Αμπελώνα. Ο Αμπελωνιακός υποβιβάστηκε πέρυσι από την Γ’ Εθνική και φήμες αναφέρουν ότι προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία μέσα από ΑΦΜ άλλης ομάδας. Εκεί μπήκε και το όνομα του ΑΟΤ1963, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο.
Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με τον Απόλλωνα Λάρισας. Βρίσκεται στα τοπικά της Λάρισας και αρκετοί θεωρούν ότι είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στα εθνικά πρωταθλήματα μέσα από την συμφωνία με τον ΑΟΤ1963.
Αλλά και εδώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν. Με όλα τα παραπάνω είναι σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν το μέλλον της ομάδας. Έτσι και αλλιώς ήδη ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά, αλλά από την άλλη είναι πολύ πιθανό ο Χρήστος Ζαχόπουλος να έχει βγάλει τα συμπεράσματα του αφού ο ίδιος ξέρει πόσο βαθιά έχει βάλει το χέρι στη τσέπη και τι κατάφερε να φέρει ως κέρδος. Έτσι σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι τουλάχιστον ριψοκίνδυνο να συνεχίσεις κάτι το οποίο δείχνει ότι δεν μπορεί να έχει παρόν και μέλλον. Αλλά αν δεν υπάρξει κάτι το επίσημο δεν μπορείς κανένας να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη μέρα. Δείγματα γραφής υπάρχουν και απλώς θα πρέπει να φανεί αν τελικά αυτά θα γίνουν και πραγματικότητα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ