19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Φιλική ήττα για την Φαρκαδόνα από την Πύδνα ΦΩΤΟ

Με το αριστερό ξεκίνησε τις ανεπίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα της Φαρκαδόνας, καθώς ηττήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Βατανιακού από την Πύδνα Κίτρους με σκορ 1-0. Η Α.Ε.Φ στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης ξεκίνησε δυναμικά και έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική.

- Advertisement -

Οι προπονητές της αναμέτρησης κύριοι Ρούσσας και Στύλος χρησιμοποίησαν συνολικά από 22 παίχτες αντίστοιχα στις ενδεκάδες τους και πολλά διαφορετικά σχήματα διάταξης.
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο κ. Συμεωνίδης με τους βοηθούς του.
Οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις ήταν οι εξής:
38′ Ο Μακράκης εκμεταλεύτηκε μια σύγχυση στην άμυνα της Α.Ε.Φ σούταρε από κοντά, αλλά ο Πατσιαλής σε ετοιμότητα έδιωξε τον κίνδυνο.
50′ Ο Μακράκης με πανέμορφο ψαλιδάκι από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Α.Ε.Φ: Πατσιαλής,Νάκου,Κοντοβάς,Φουρτούνης,Αετόπουλος,Κουμπούρας,Κουλτσιάκης,Πολυζόπουλος,Τρυφούνοβιτς,Παπανδρέου,Ιακωβάκης
Έπαιξαν επίσης: Μάλλιαρης,Γκαγκαστάθης,Παληγιάννης,Διβανές,Ζαφειρίου,Γρηγορίου,Ξάνθος,Παπαδόπουλος,Σταμέκος,Μπασιάκας,Γεωργίου
Πύδνα Κίτρους: Ταταρίδης,Λαζαρίδης,Κόλα,Δημητρίου,Κωτσιόπουλος,Δήμας,Παυλίδης,Πετρουζέλης,Τσιούνης,Μακράκης,Γελαδάρης
Έπαιξαν επίσης: Κολαξίδης,Λαγδάρης,Καραγκούνης,Τσιλιγκερίδης,Τρικαλόπουλος,Τσιώλης,Μαυρίδης,Κυπαρίσσης,Σκριβάνος,Στεφάνοβιτς,Σελίδης.

FARKADONA 1 FARKADONA 2 FARKADONA 4 FARKADONA 6 farkadona 10 farkadona 11 farkadona 12

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ