16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φιλική νίκη του ΑΟΤ σε χιονισμένο τοπίο

Ο ΑΟ Τρίκαλα έπαιξε φιλικό με την Δήμητρα –νίκησε με 5-0 -αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε το χιονισμένο γήπεδο του Μεγαλοχωρίου!

- Advertisement -

Το χιονισμένο γήπεδο και το τσουχτερό κρύο έδωσε κίνητρο στους παίκτες για να παλέψουν από το πρώτο λεπτό, αφού ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ζεσταθούν.
Ο Άγγελος Διγκόζης είδε την κατάσταση των παικτών του, αλλά είχε στρέψει και την ματιά του στον Σίμιτς, τον παίκτη που έφεραν στον ΑΟΤ για δοκιμή οι παλιές δόξες του ΠΑΟΚ Γκουερίνο και Φορτούλα.
Το σκορ άνοιξε νωρίς, όταν στο 10’ ο Γεωργίου βρέθηκε μέσα στην άμυνα της Δήμητρας και με πλασέ έκανε το 1-0.
Ο ΑΟΤ συνέχισε να έχει καλό ρυθμό, ενώ στο 22’ η Δήμητρα απείλησε με φάουλ του Φασούλα, που βρήκε όμως τον Γιδόπουλο σε ετοιμότητα. Στο 33’ ο Καμπλιώνης δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες συνέχισαν να δείχνουν καλή διάθεση. Έτσι στο 56’ ο Βαγγέλη με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0. Ενώ στο 75’ ο Φορτούνης με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 4-0.
Στο 84’ με ωραίο σουτ ο Κουλούρης έγραψε το τελικό 5-0.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιδόπουλος, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Τέλλος, Γεωργίου, Μπασιάκας, Καμπλιώνης, Μηνάς, Σαχινίδης, Μοσχάκης, Σίμιτς. Έπαιξαν και οι: Ντάσκας, Τσιαφίτσας, Ρετζιλάς, Κουλούρης, Γεωργάκης, Βαγγέλη και οι Χ. Παπαευθυμίου, Φορτούνης, Γκούβας.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Γκουλιώνης, Ζαφειρόπουλος, Γκόγκος, Ευθυμίου, Βενέτης, Μπαούτης, Σκόνδρας, Τσιγαρίδας, Φασούλας, Τσικρικάς, Στεργίου. Έπαιξαν και οι: Τσιμπούκας, Βάρρας, Πατούλιας, Μαντέλας, Γκουζιώτης, Γκουτζιαμάνης, Σακελλαρίου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ