16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φιλική νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί των Μετεώρων

Τα φιλικά παιχνίδια έχουν κυρίως ενδιαφέρον για τους προπονητές για να βγάζουν συμπεράσματα, αλλά και για τους φιλάθλους, αν κρίνουμε από την παρουσία που υπήρχε πριν από λίγο στην Καλαμπάκα, όπου ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε με 1-0 τα Μετέωρα.
Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια, μετά τη νίκη επί της Φήκης, ενώ το ενδιαφέρον είναι ότι και στο παιχνίδι αυτό σκόρερ ήταν ο Μάκης Παπανδρέου, όπως έγινε και στο πρώτο φιλικό.
Από την άλλη ο Γιώργος Βακουφτσής, παρά την φιλική ήττα θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ είναι σαφές ότι τα Μετέωρα μπορούν να κοιτάξουν ψηλά για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.
Η εικόνα του αγώνα
Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός παιχνιδιού προετοιμασίας. Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα έντονος και έτσι και οι φάσεις δεν ήταν πολλές.
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 3’ ο Ντούβλης έπιασε το σουτ, αλλά ο Ντάσκας ήταν σε ετοιμότητα.
Στο 5’ απάντησε ο ΑΟΤ με τον Σκέντο να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και τον Γεωργίου να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 18’ ο Γεωργάκης δοκίμασε το πόδι του χωρίς να βρει στόχο. Στο 22’ ακυρώθηκε γκολ του Αγγελάκη ως οφσάιντ. Ενώ στο 29’ ο Ρεντζιλάς έπιασε ωραίο σουτ, για να φύγει η μπάλα άουτ.
Το γκολ που έκρινε την συνάντηση ήρθε στο 44’ με τον Κουτσόπουλο να μεταβιβάζει στον Μηνά, αυτός έβγαλε στην συρτή σέντρα και ο Παπανδρέου με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1.
Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έσπασαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό. Πάντως στο 56’ υπήρξε η κλασική ευκαιρία για τα Τρίκαλα, με τον Σκούπρα να βγάζει την σέντρα, αλλά ο Χοτζάι μόνος του δεν μπόρεσε να βρει στόχο.
Στο 58’ ο Σκρέτα – δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες με τον ΑΟΤ – έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γεωργίου μπλόκαρε. Στο 63’ σουτ ξανά του νεαρού Αλβανού μετά από μεταβίβαση του Αμπαδιωτάκη έφυγε άουτ.
Στο 65’ τα Μετέωρα ζήτησαν πέναλτι σε σέντρα του Ντούβλη, με τον διαιτητή κοντά στην φάση να δίνει κόρνερ. Ενώ στο 66’ ο Γκόβαρης έκανε την σέντρα σουτ με τον Ντάσκα να διώχνει σε κόρνερ.
Ενώ στο 85’ ο Γιδόπουλος αναγκάστηκε να βγει στο ύψος της περιοχής για να διώξει τη μπάλα με γροθιές προ των επιθετικών των Μετεώρων.
Διαιτητής ο Κώστας Μανασής, βοηθοί Μουστάκας και Βουτσελάς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Τσαντούλας, Σκρέκας, Χριστοδουλόπουλος, Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος, Ράπα, Αυγέρος, Ντούβλης, Αγγελάκης, Κεραμάς. Έπαιξαν και οι: Αγγέλης, Μυλωνάς, Σιούτας, Παπανικολάου, Μπαούτης, Κουβελάς, Νταλούκας, Κοτσιλιάνος, Μυσιρλής.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάσκας, Σκούπρας, Σκέτζος, Κουτσόπουλος, Παπαευθυμίου, Γεωργάκης, Μηνάς, Καμπλιώνης, Ρεντζιλάς, Παπανδρέου, Αγγελόπουλος. Έπαιξαν και οι: Γιδόπουλος, Γκαντιάς, Τσιαφίτσας, Τσιάκας, Τσερέπι, Μπασιάκας, Χοτζάι, Αμπαδιωτάκης, Κατσαντώνης, Καραθάνος, Σκρέτα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ