17.4 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

“Χ”αμένοι βαθμοί για τα Μετέωρα, 1-1 με τα Αμπελάκια

Τα Μετέωρα δεν τα κατάφεραν και παραχώρησαν ισοπαλία με σκορ 1-1 στα Αμπελάκια σε παιχνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Τα Μετέωρα γενικά έπαιξαν μέτριο ποδόσφαιρο, είχαν όμως πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν τις αξιοποίησαν και έχασαν άλλους δύο βαθμούς.
Τα Αμπελάκια στάθηκαν σχετικά καλά στον αγωνιστικό χώρο και τελικά κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γούτσιο στο 44′.
Τα Μετέωρα κέρδισαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μόκα στο 47′ μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Αυγέρο που το εκτέλεσε να ευστοχεί και να κάνει το 1-1.
Τα Μετέωρα έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον Αγγελάκη στο 70′, τον Μόκα στο 79′ και τον Ντούβλη στο 89′, ενώ τα Αμπελάκια απείλησαν με τον Τσορλιάνο στο 69′.
Τα Μετέωρα έμειναν με 10 παίκτες στο 80′ λόγω αποβολής του Μόκα.
Στο τέλος οι γηπεδούχοι εκδήλωσαν πολλά παράπονα για την διαιτησία του Χιώτη ο οποίος είχε βοηθούς τους Πελεκάνο και Νίκου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΜΕΤΕΩΡΑ:Γεωργίου, Μπαούτης, Τσιαντούλας, Σκρέκας (30′ Γκόβαρης), Παππάς, Αυγέρος, Παπαγεωργόπουλος, Ντούβλης, Αγγελάκης, Νταλούκας (65′ Κουβελάς), Μόκκας.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ: Μπιλιάλης, Ζήκος, Κακκές, Παλαύρας, Τσορλιάνος, Γούτσιος, Πισκόιας, Μπαταγιάννης, Γκουτζιαμάνης, Σικοβέλας, Παναγιώτου.

Array

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ