19.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει στην κορυφή η Φήκη

Η Φήκη με καλό ποδόσφαιρο πέρασε με 0-2 από τον Πυργετό και έχει το απόλυτο των βαθμών μετά από 4 αγωνιστικές στην Α’ Ερασιτεχνική

- Advertisement -

Από την αρχή φάνηκε ότι η Φήκη μπήκε αποφασισμένη για να πάρει τη νίκη. Μόλις στο 2΄ ο Καραϊσκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Β. Ζαχαράκης κέρδισε την κεφαλιά και ο Στεφόπουλος με πλασέ την έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στην συνέχεια η Φήκη έδειξε να πατά πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 27’ ο Μπαλτιμάς από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιακωβάκη. Το ίδιο έγινε και στο 37’ όταν ο Νούλας βρέθηκε απέναντι στον έμπειρο τερματοφύλακα του Πυργετού. Ενώ στο 40΄ η κορυφαία στιγμή με τον Τζοβάρα να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.
Η μοναδική καλή στιγμή για τον Πυργετό ήρθε στο 43’ όταν ο Μπαλάφας πλάσαρε και ο Ντόβας έδιωξε σε κόρνερ.
Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Φήκη στο 54’ ένα σουτ του Μπλέτσα που βρήκε τον Ιακωβάκη σε ετοιμότητα. Ενώ στο 58’ ο Μπαλάφας πλάσαρε από πλάγια για να βρει η μπάλα το εξωτερικό μέρος του δοκαριού.
Όλα κρίθηκαν στο 59’ με τον Καραϊσκο μέσα στην περιοχή να κάνει ωραίο πλασέ και να γράφει το 0-2.
Ενώ στο 61’ ο Πυργετός έμεινε και με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαμπραϊλα.
Στο 78’ ο Νικολούσιος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Ιακωβάκης, Καραγκούνης, Μπουλογεώργος, Λάλος (85’ Παπαδόπουλος), Μπούλμπος, Δερμάνης, Παπαποστόλου (72’ Παϊλας), Ζαμπραϊλας, Λουλές, Ζαχαράκης (32’ λ.τ. Μπαλάφας), Νικολούσιος.
ΦΗΚΗ: Ντόβας, Κωνσταντίνου, Στεφόπουλος (72’ Ζυγούρης), Ζαχαράκης, Τσερέπι, Μπαλτιμάς, Τασιόπουλος, Καραϊσκος, Νούλας (73’ Μπαρμπαρούσης), Μπλέτσας (85’ Λιάκος), Τζοβάρας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Μανασής, Νιώτη – Νταλούκας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ