25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψιμουλάκης: Συμφώνησα να μείνω στον ΑΟΤ

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ο Ψιμουλάκης τόνισε ότι έχει συμφωνήσει να είναι αυτός στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα και του χρόνου:

- Advertisement -

«Παίξανε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους. Μείναμε πίσω στην κούρσα που οδηγεί στην 1,2 θέση. Μετά την απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών ήμασταν κάπως χαλαροί. Δημιούργησε κάποιες καταστάσεις, μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας. Μας έλειπε ένας παίκτης με τα στοιχεία του Κουσκουνά. Πήραμε αυτό τον πόντο, μας ικανοποιεί εν μέρη. Περιμένω περισσότερα του χρόνου, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να έχουμε περισσότερη υγεία. Υπάρχει μια κατήφεια στον ιστορικό Απόλλων και εύχομαι να βρει τον δρόμο του. Έχει συμφωνηθεί να παραμείνω στα Τρίκαλα και την επόμενη χρονιά».

Για το τι περιμένει από δω και πέρα: «Αυτό που ψιθυρίζεται παντού. Αν η πολιτεία εφαρμόσει τους νόμους ενδεχομένως θα ωφεληθούνε και τα Τρίκαλα με τον Απόλλων. Εύχομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει υγεία, γιατί υπάρχουν αιμοδότες που πληρώνουν. Εμείς έχουμε δρομολογήσει κάποια πράγματα και θα γίνουν κινήσεις να βελτιωθούν κάποια πράγματα προς το καλύτερο.

Έχτισα μια άλλη ομάδα χωρίς εναλλακτικές λύσεις. Με την έλευση μου αποχώρησαν 9 παίκτες. Σε 14 παιχνίδια κάναμε μια ήττα με την Κέρκυρα. Μπορούσανε να πάνε καλύτερα τα Τρίκαλα. Όλοι προσδοκούνε το καλύτερο. Να κάνουμε λιγότερα λάθη. Είναι ομάδα με υγεία τα Τρίκαλα που κουβαλάνε και 10.000 κόσμο».

Ο Κοντοδήμος δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια σοβαρή ομάδα ανταγωνιστική. Καταφέραμε να μην χάσουμε και να ισορροπήσουμε στο 2ο ημίχρονο. Έχουμε αποκτήσει ταυτότητα και σεβασμό το τελευταίο 3μηνο και δεν λείπει τίποτα για τη νέα χρονιά. Είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα αν και νεοφώτιστη και είναι επιτυχία η 3η θέση».

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και αδικήθηκε.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έχει ποιότητα και τη δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα πέντε ματς στον Απόλλων είδα μεγάλη βελτίωση. Παίξαμε με μια ομάδα από τις καλές που είναι στην 3η θέση. Είχαμε υπομονή. Προσπαθήσαμε πλάγια, κάθετα. Είχαμε τον έλεγχο, μας έλειψε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εκκρεμεί δικαστική απόφαση και μπορεί να είμαστε τρίτοι. Αν και εφόσον προκύψει, κάτι που εγώ δεν βλέπω.

Ο Απόλλων όπως και τα Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα. Για τους δικούς τους λόγους έμειναν πίσω. Συγχαρητήρια σε Κέρκυρα και Λάρισα, συγχαρητήρια και στα Τρίκαλα, γιατί έχω κάποια άλλη σχέση. Ο Απόλλων αδικήθηκε, έχει καλά παιδιά, ποιότητα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με τα Τρίκαλα που είναι καλή ομάδα. Ήταν ντέρμπι. Όποιος θα έκανε τα λιγότερα λάθη, θα κέρδιζε. Προσπάθησε η ομάδα μου. Ο Απόλλων δεν πετυχαίνει το εύκολο γκολ».

Για το αν θα παραμείνει: «Όλα είναι πιθανά».

Ο Πάνος τόνισε: «Είχαμε ένα ντέρμπι. Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν κυρίαρχοι. Δυστυχώς δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όλης της ομάδας. Θέλαμε πάρα πολύ στο τελευταίο παιχνίδι στην Ριζούπολη να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ