16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Όλα έτοιμα για την γιορτή του στίβου στα Τρίκαλα

Χίλιους δυο λόγους έχουν οι συμπολίτες φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Νέων, που ξεκινάει το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.
Είναι μαθηματικά βέβαιο λοιπόν ότι θα μαγέψουν με τις εμπνεύσεις τους και τον αθλητικό χαρακτήρα τους.
Στην σημερινή συνέντευξη τύπου στο «Ληθαίον» είναι αλήθεια ότι τα στοιχεία που κόμισαν οι άνθρωποι του στίβου δείχνουν ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες.
Τα πρώτα μηνύματα πέρασε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός.
Μιλώντας από καρδιάς είπε: «Εχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο τιμής με τον ΣΕΓΑΣ και εδώ και 3 χρόνια γίνονται μεγάλα πρωταθλήματα στίβου στην Θεσσαλία.
Ανεπιφύλακτα μπορώ να πω ότι η Θεσσαλία αποτελεί την πρώτη αθλητική περιφέρεια και αυτό το καταδεικνύουν οι εκδηλώσεις σε πολλά μέτωπα.
Ειδικότερα για την διοργάνωση των Νέων να σημειώσω ότι 800 αγόρια και κορίτσια θα βρεθούν στα Τρίκαλα και θα προσφέρουν μαζεμένες συγκινήσεις».
Ακολούθως ο κ. Δημήτρης Χαχάμης σημείωσε: «Εχουμε μπροστά μας ένα κορυφαίο γεγονός για την ομοσπονδία. Τα παιδιά αυτά κατέθεσαν διαπιστευτήρια, ενώ αναμένουμε μεγάλες επιδόσεις, αφού μέσα από τους αγώνες θα συγκροτηθούν οι Εθνικές εφήβων και νέων, που θα δώσουν το παρόν σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
Επλεξε ακολούθως το εγκώμιο των αθλητών που είχε δίπλα του και για τον Γ. Αγορίτσα ανέφερε ότι είναι ο καλύτερος στην ηλικία του, ενώ για τον Π. Μπατζάβαλη στάθηκε και στην Ευρωπαϊκή του εμπειρία».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Κοντονάσιος επεσήμανε ότι εκτός από τους δυο προαναφερθέντες αθλητές υπάρχουν αρκετά ακόμη παιδιά, που θα αγωνιστούν και βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.
Οσο για τον κ. Θανάση Μπουλογιώργο ανέφερε ότι τα Τρίκαλα έχουν φιλοξενήσει πάνω από 30 μεγάλες διοργανώσεις και μνημόνευσε κυρίως τους αφανείς ήρωες, που κινούνται στα όρια του ηρωϊσμού για να φέρουν σε πέρας την αποστολή του.
Κουβέντα έγινε στο περιθώριο της συνέντευξης και για το φθαρμένο ταρτάν μετά από υπενθύμιση του κ. Μπαλαμώτη.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Κουτσιώρας, που υπογράμμισε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλίας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Απένειμε δε εύσημα σε όσους εδώ και 10 μέρες τρέχουν νυχθημερόν για να μην λείψει τίποτα.

- Advertisement -

ΣΤΙ 4

ΣΤΙ 3

ΣΤΙ 2

ΣΤΙ 1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ