21.2 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Καλαϊτζοπούλου – Κάβρα Παρασκευή από Πύλη επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Σε άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Καλαϊτζοπούλου – Κάβρα Παρασκευή και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

- Advertisement -
Η Παρασκευή διαμένει μόνιμα στην Πύλη και είναι παντρεμένη με τον Κάβρα Αθανάσιο, που διατηρεί επιχείρηση στην Πύλη και είναι μητέρα δύο τέκνων.
Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ως προϊσταμένη της Ουρολογικής Κλινικής.
Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εξειδίκευση στην αιμοδοσία από το Π.Ν.Γ Γεώργιος Γεννηματάς Αθηνών.
Η ίδια με αφορμή την υποψηφιότητά της δηλώνει σχετικά…. << Αγαπώ τον τόπο στον οποίο διαμένω μόνιμα εγώ και η οικογένειά μου και διαθέτω την αστείρευτη θέληση να προσφέρω ανιδιοτελώς στους συνδημότες μου μέσα από την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Για μένα το τρίπτυχο της ορθής προσέγγισης στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας είναι ο εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους, η λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων και των προτάσεων και η εξεύρεση βιώσιμων λύσεων μέσα από τη συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.
Πάνω σε αυτόν τον άξονα θα κινηθώ προκειμένου να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και ανάδειξη της όμορφης Πύλης μας, αλλά και στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. >>
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας δήλωσε σχετικά…. << Η Παρασκευή είναι μια δυναμική γυναίκα, καταξιωμένη επαγγελματικά και άψογη μητέρα. Διακρίνεται για την μεθοδικότητά της, την συγκροτημένη σκέψη της και την τεκμηριωμένη άποψή της. Υπεύθυνη, πρόθυμη, ασυμβίβαστη και λάτρης της τελειότητας.
Την ευχαριστώ πολύ που αποδέχθηκε την πρότασή μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.
Η Παρασκευή θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πύλης.

Παρασκευή καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ