16.6 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες

Εξαιρετική συνταγή για πολύ ωραίες νόστιμες και μαλακές μπριζόλες!!!

Υλικά

  • 4 μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  • 1 κουτ. σούπας γλυκό τσίλι
  • 2 κουτ. σούπας κέτσαπ
  • 2 κουτ.σούπας μέλι
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τις μπριζόλες και τις αλείφετε με αυτό το μείγμα.

Αφήνετε τουλάχιστον 2 ώρες να μαριναριστούν και ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45’ περίπου, γυρίζοντάς τες και περιχύνοντάς τες με το ζουμί τους.
Ετοιμάζετε και πατάτες τηγανητές και σερβίρετε!!
Είναι εξαιρετικά μαλακές κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ