Υλικά
375 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. θαλασσινό αλάτι
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα ελαφρά
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
175 γρ. μαύρη σοκολάτα
- Advertisement -
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και απλώνετε τρείς δίσκους με χαρτί ψησίματος.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη άχνη, το κακάο, το κορν φλάουρ και το αλάτι.
Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ανακατεύουμε μέσα και τσιπς σοκολάτας.
Αδειάστε με ένα κουτάλι της σούπας στους προετοιμασμένους δίσκους και ψεκάστε κάθε μπισκότο ελαφρά με θαλασσινό αλάτι(προαιρετικά).
Ψήστε για 12-15 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να σπάσουν.
Σας δίνει 16 μπισκότα (cookies.)