Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κινόα, τη βρόμη, το κάρδαμο, την κανέλα, το νερό και 100 γρ. από το γάλα αμυγδάλουκαι σιγοβράζουμε για 15 λεπτά ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ένα σύρμα χειρός.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα αμυγδάλου και σιγοβράζουμε για ακόμα 5 λεπτά μέχρι το μείγμα μας να βγάλει φουσκάλες.
Όταν είναι έτοιμο, βγάζουμε από την φωτιά και αφαιρούμε το κάρδαμο.
Προσθέτουμε στο μείγμα μας 50 γρ. από το σιρόπι σφενδάμου και ομογενοποιούμε με μία πλαστική σπάτουλα.
Μεταφέρουμε το μείγμα μας σε μπολάκια ή βαζάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για 20-30 λεπτά.
Σερβίρουμε με φέτες από ροδάκινο και το υπόλοιπο σιρόπι σφενδάμου.