Συστατικά
- 150 γρ. (1½ φλ. περίπου) φράουλες τεμαχισμένες + επιπλέον μερικές για γαρνίρισμα,
- 250 γρ. ξεπαγωμένο τυρί κρέμα (Cream Cheese),
- 2 κουταλιές μπράντι,
- ½ φλ. ζάχαρη άχνη,
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος + επιπλέον σαντιγί για γαρνίρισμα (προαιρετικά).
Βήματα
- Βήμα 1
Χτυπάτε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει σε μαλακή σαντιγί που να κρατά το σχήμα της και τη βάζετε στο ψυγείο.
- Advertisement - - Βήμα 2
Βάζετε στη γυάλα του πολυμίξερ τις φράουλες με το τυρί κρέμα, το μπράντι και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα λείο και ομοιογενές μίγμα.
- Βήμα 3
Το αδειάζετε σε ένα μπολ.
- Βήμα 4
Προσθέτετε μέσα τη σαντιγί και την ενσωματώνετε με απαλές κινήσεις, παίρνοντας υλικό από τον πάτο και φέρνοντάς το στην επιφάνεια, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Βήμα 5
Το μοιράζετε σε 6 ατομικά ποτήρια (ή το βάζετε σ’ ένα μπολ).
- Βήμα 6
Κρατάτε τις μους σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο για 4 τουλάχιστον ώρες και τις σερβίρετε γαρνιρισμένες με φρέσκιες φράουλες