Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
300γρ γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
λάδι για το άλειμμα των φύλλων
πάπρικα γλυκιά
μαύρο σουσάμι
- Advertisement -
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνω το 1 φύλλο σφολιάτας, το ανοίγουμε
Κατά μήκος της μικρής πλευράς, κόβουμε λωρίδες
Αλείφουμε με λάδι
Στο μισό φύλλο της μεγάλης πλευράς, ρίχνω την γραβιέρα, πάπρικα
Κλείνω την λωρίδα και την στριφογυρίζω
Τα βάζω σε ταψί λαδωμένο, ή με λαδόκολλα , χτυπάω ένα συγό και τα πασαλείφω.
Ρίχνω από πάνω σουσάμι όσο θέλω
Στους 180 αέρα για μισή ώρα περίπου