11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φαγκρί φρέσκο στο φούρνο με πατατούλες λαδολέμονο

Νόστιμο και ελαφρύ φαγητό

- Advertisement -

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε δύο μέτριες πατάτες σε φέτες στο ταψί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο θυμάρι και ένα ποτήρι νερό.

Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Κατόπιν προσθέτουμε το ψάρι το οποίο έχουμε μαρινάρει με λίγο λαδάκι, χυμό λεμονιού και μπαχαρικά.

Προσθέτουμε νερό και βάζουμε στο φούρνο για άλλα 20 με 25 λεπτά.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ