23.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

Υλικά

- Advertisement -

1 1/2 ποτήρια γάλα
1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι
1 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
1 κύβος ζωμός λαχανικών
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
400 γραμμάρια φιογκάκια

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.

vitam.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ