Υλικά
- 1 πακετάκι φρυγανιές
- 1 φακελάκι ζελέ φράουλα
- φρέσκες φράουλες.
Για το Σιρόπι
- Advertisement -
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
Για την Κρέμα
- 1 λίτρο γάλα
- 80 γρ. κάστερ πάουντερ
- 6 κ.σ. ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 3 λεπτά.
- Στρώνουμε μια σειρά φρυγανιές στο πυρέξ και τις σιροπιάζουμε με το καυτό σιρόπι.
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα με το κάστερ πάουντερ και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε στο χαμηλό και όταν δέσει την κατεβάζουμε και τη ρίχνουμε με προσοχή πάνω στις φρυγανιές.
- Αφού κρυώσει βάζουμε πάνω κομμένες φράουλες.
- Φτιάχνουμε και το ζελέ φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αφήνουμε να πήξει ελαφρώς και το ρίχνουμε με προσοχή πάνω στο γλυκό.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να πήξει.