18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καλαμαράκια Κατσαρόλας

Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για τα καλαμαράκια Κοκκινιστά. Οι φίλοι των θαλασσινών θα την λατρέψουν.

Υλικά για 4 – 5 μερίδες

  • 1 κιλό καλαμαράκια
  • 1 κρεμμύδι
  • ½ ποτηράκι κρασί
  • Ντομάτα
  • Σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Κόβουμε τα καλαμαράκια σε ροδέλες. Βάζουμε στη χύτρα το κρεμμύδι μαζί με τα
καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Αφού εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το κρασί και στη
συνέχεια μετά από ένα λεπτό τη ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Κλείνουμε τη χύτρα και βράζουμε για δέκα λεπτά. Τέλος αφού ανοίξουμε τη χύτρα
προσθέτουμε το ανάλογο ελαιόλαδο.

- Advertisement -

thehealthlab.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ