15.8 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ μανιταριών

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 350 ml (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 30 γρ. παρμεζάνα
  • λίγο σκόρδο σε σκόνη
  • 400 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε κομματάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τομάτα ψιλοκομμένη
  • μπαχάρι
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός λαχανικών
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχαράκι καλά. Προσθέτετε την ψιλοκομμένη τομάτα, το μπαχάρι, τον ζωμό λαχανικών, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτούν για περίπου μία ώρα.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στο τέλος το βούτυρο, την παρμεζάνα και το σκόρδο σε σκόνη. Σερβίρετε τον πουρέ και από πάνω το κρέας με τη σάλτσα.

- Advertisement -

sintages-jotis.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ