12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κρέπες μεξικάνικες

Υλικά
  • 6 Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 μέτριο) κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 μικρό κουτί καλαμπόκι
  • 150 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) έμενταλ τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος κολίανδρος ή μαϊντανός
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

Κόβετε σε κομματάκια το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και το κοτόπουλο σε λωρίδες.
Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κοτόπουλο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι και 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.
Προσθέτετε το τυρί και το καλαμπόκι και μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες.
Τις τυλίγετε και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα.

- Advertisement -

.sintages-jotis.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ